pendik escort bayan
ak

Orta'da Halk Günü Toplantısı

16.01.2018 - 08:28, Güncelleme: 16.01.2018 - 08:28
 

Orta'da Halk Günü Toplantısı

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Temel halk günü toplantısı düzenledi.Orta Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Temel halk günü toplantısı düzenledi.Orta Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Yunus Emre Temel, vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturmak için bu toplantıları düzenlediklerini söyledi.Her ay düzenlenmesi planlanan toplantılarda vatandaşların derdini yüz yüze anlatma fırsatı bulacağını aktaran Temel, "Vatandaşlarımızın müracaatına her zaman açık olmakla beraber, pazartesi günleri yapılan halk gününde vatandaşlarımızın şikayet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüme kavuşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." dedi.Toplantıya, muhtarlar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Temel halk günü toplantısı düzenledi.Orta Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Temel halk günü toplantısı düzenledi.

Orta Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Yunus Emre Temel, vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturmak için bu toplantıları düzenlediklerini söyledi.

Her ay düzenlenmesi planlanan toplantılarda vatandaşların derdini yüz yüze anlatma fırsatı bulacağını aktaran Temel, "Vatandaşlarımızın müracaatına her zaman açık olmakla beraber, pazartesi günleri yapılan halk gününde vatandaşlarımızın şikayet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüme kavuşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." dedi.

Toplantıya, muhtarlar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.