pendik escort bayan
ak

Orta'da "Dünya Yürüyüş Günü" Etkinliği

23.10.2017 - 16:53, Güncelleme: 23.10.2017 - 16:53
 

Orta'da "Dünya Yürüyüş Günü" Etkinliği

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe merkezindeki Atatürk Anıtı'ndan başlayan yürüyüş,...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe merkezindeki Atatürk Anıtı'ndan başlayan yürüyüş, yaklaşık 2 kilometre mesafedeki ilçe hastanesinde sona erdi.Orta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kevser Haltaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürümenin insan sağlığı için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.Sağlıklı beslenme ve hareketli hayatın önemine dikkati çeken Haltaş, şunları söyledi:"Bu yıl her gün 10 bin adım teması işlenerek halkımızı ve tüm toplumumuzu fiziksel aktivitelere davet ediyoruz. Sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi, fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacı ve sağlıklı yaşam için günde en az 45 dakika yürümeliyiz. Bakanlığımızın başlattığı sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Orta halkına sağlıklı günler temenni ediyorum.”
ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İlçe merkezindeki Atatürk Anıtı'ndan başlayan yürüyüş,...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İlçe merkezindeki Atatürk Anıtı'ndan başlayan yürüyüş, yaklaşık 2 kilometre mesafedeki ilçe hastanesinde sona erdi.

Orta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kevser Haltaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürümenin insan sağlığı için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Sağlıklı beslenme ve hareketli hayatın önemine dikkati çeken Haltaş, şunları söyledi:

"Bu yıl her gün 10 bin adım teması işlenerek halkımızı ve tüm toplumumuzu fiziksel aktivitelere davet ediyoruz. Sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi, fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacı ve sağlıklı yaşam için günde en az 45 dakika yürümeliyiz. Bakanlığımızın başlattığı sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Orta halkına sağlıklı günler temenni ediyorum.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.