pendik escort bayan
ak

Örnek Meyve Bahçesinin İlk Ürünleri Alındı

20.06.2018 - 14:43, Güncelleme: 20.06.2018 - 14:43
 

Örnek Meyve Bahçesinin İlk Ürünleri Alındı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince, tarım sektörünün gelişmesi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amacıyla kurulan örnek meyve bahçesinde ilk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince, tarım sektörünün gelişmesi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amacıyla kurulan örnek meyve bahçesinde ilk meyve alındı.Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fasıl Mahallesi bölgesinde kurulan örnek meyve bahçesinde incelemelerde bulundu.Hayata geçirdikleri örnek meyve bahçelerinden ilk meyveleri almanın sevincini yaşadıklarını anlatan Kaplan, Beypazarı’nın tarımsal üretim konusunda ülkede büyük bir pay sahibi olduğunu söyledi.Kaplan, "Yaptığımız bu çalışma gerçekten örnek bir tesis. Beypazarı’na ziyarete gelenleri bu alanı ve bahçeleri gezdiriyoruz. Bu yaptığımız çalışmayla da Beypazarı halkına örnek bir tesis sunarken, bu modeli örnek almaları konusunda da kendilerine yardımcı oluyoruz." diye konuştu.Beypazarı'nın topraklarının daha verimli kullanılması ve meyve yetiştiriciliğinin yaygınlaştırmak amacıyla bu örnek bahçeleri kurduklarını anlatan Kaplan, örnek bahçede 800 tam ve 600 yarı bodur elma, 500 Ankara armudu, 500 deveci armudu, 150 badem ağacı, 20 erik, 20 şeftali, 20 kiraz, 20 dut ve 20 kayısı ağacı bulunduğunu belirtti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince, tarım sektörünün gelişmesi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amacıyla kurulan örnek meyve bahçesinde ilk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince, tarım sektörünün gelişmesi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amacıyla kurulan örnek meyve bahçesinde ilk meyve alındı.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fasıl Mahallesi bölgesinde kurulan örnek meyve bahçesinde incelemelerde bulundu.

Hayata geçirdikleri örnek meyve bahçelerinden ilk meyveleri almanın sevincini yaşadıklarını anlatan Kaplan, Beypazarı’nın tarımsal üretim konusunda ülkede büyük bir pay sahibi olduğunu söyledi.

Kaplan, "Yaptığımız bu çalışma gerçekten örnek bir tesis. Beypazarı’na ziyarete gelenleri bu alanı ve bahçeleri gezdiriyoruz. Bu yaptığımız çalışmayla da Beypazarı halkına örnek bir tesis sunarken, bu modeli örnek almaları konusunda da kendilerine yardımcı oluyoruz." diye konuştu.

Beypazarı'nın topraklarının daha verimli kullanılması ve meyve yetiştiriciliğinin yaygınlaştırmak amacıyla bu örnek bahçeleri kurduklarını anlatan Kaplan, örnek bahçede 800 tam ve 600 yarı bodur elma, 500 Ankara armudu, 500 deveci armudu, 150 badem ağacı, 20 erik, 20 şeftali, 20 kiraz, 20 dut ve 20 kayısı ağacı bulunduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.