pendik escort bayan
ak

Orman Ve Su İşleri Bakanlığının Niğde Yatırımları

21.08.2017 - 17:48, Güncelleme: 21.08.2017 - 17:48
 

Orman Ve Su İşleri Bakanlığının Niğde Yatırımları

NİĞDE (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Niğde'ye yaptırılacak olan tesislerin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun...

NİĞDE (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Niğde'ye yaptırılacak olan tesislerin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile yarın atılacak. DSİ yatırımlarının temel atma töreni yarın Ömer Halisdemir Üniversitesi Konferans Salonunda, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun katılımıyla yapılacak. Temel atma töreninde, Çamardı Ören Barajı Sulaması, Bor Kemerhisar Gökbez Barajı ve Sulaması, Bor Halaç Barajı ve Sulaması, Ulukışla İmrahor Barajı ve Sulaması ile 8 taşkın koruma tesisi atılacak. Törende ayrıca Aladağlar Milli Parkı çevre düzenleme çalışmaları ile ağaçlandırma ve ormancılık projesi kapsamında inşa edilecek bir tesisin temeli atılacak. Bakan Eroğlu, kentte ayrıca orman köylüsü ailelere sağlanan gelir getirici desteklerin dağıtımını yapacak ve ıhlamur, ceviz ve iğde türlerinden oluşan toplam 2 bin 500 fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak. Niğde'de temeli atılacak tesisler ile 23 bin 220 dekar zirai arazi suya kavuşacak. 4 milyon 190 bin metreküp su biriktirilecek. 12 adet yerleşim yeri ve bin 140 dekar zirai arazi taşkın zararlarından korunacak. Ormancılık projeleri ile de Niğde'de ormanlık alanlar artırılarak, toprak muhafaza sağlanacak. Program çerçevesinde Bakan Eroğlu'nun ayrıca 8 Kasım 2012, 22 Ağustos 2013 ve 3 Nisan 2016 tarihlerinde Niğdelilere verdiği 263 milyon lira tutarındaki 50 müjdeye ilave olarak 161 milyon lira yatırım bedeline sahip 19 müjde daha vereceği bildirildi.
NİĞDE (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Niğde'ye yaptırılacak olan tesislerin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun...

NİĞDE (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Niğde'ye yaptırılacak olan tesislerin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile yarın atılacak.

DSİ yatırımlarının temel atma töreni yarın Ömer Halisdemir Üniversitesi Konferans Salonunda, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun katılımıyla yapılacak.

Temel atma töreninde, Çamardı Ören Barajı Sulaması, Bor Kemerhisar Gökbez Barajı ve Sulaması, Bor Halaç Barajı ve Sulaması, Ulukışla İmrahor Barajı ve Sulaması ile 8 taşkın koruma tesisi atılacak.

Törende ayrıca Aladağlar Milli Parkı çevre düzenleme çalışmaları ile ağaçlandırma ve ormancılık projesi kapsamında inşa edilecek bir tesisin temeli atılacak.

Bakan Eroğlu, kentte ayrıca orman köylüsü ailelere sağlanan gelir getirici desteklerin dağıtımını yapacak ve ıhlamur, ceviz ve iğde türlerinden oluşan toplam 2 bin 500 fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

Niğde'de temeli atılacak tesisler ile 23 bin 220 dekar zirai arazi suya kavuşacak. 4 milyon 190 bin metreküp su biriktirilecek. 12 adet yerleşim yeri ve bin 140 dekar zirai arazi taşkın zararlarından korunacak. Ormancılık projeleri ile de Niğde'de ormanlık alanlar artırılarak, toprak muhafaza sağlanacak.

Program çerçevesinde Bakan Eroğlu'nun ayrıca 8 Kasım 2012, 22 Ağustos 2013 ve 3 Nisan 2016 tarihlerinde Niğdelilere verdiği 263 milyon lira tutarındaki 50 müjdeye ilave olarak 161 milyon lira yatırım bedeline sahip 19 müjde daha vereceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.