pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Orgeneral Küçükakyüz'den Eskişehir Valisi Çakacak'a Ziyaret

16.08.2017 - 13:23, Güncelleme: 16.08.2017 - 13:23
 

Orgeneral Küçükakyüz'den Eskişehir Valisi Çakacak'a Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığına atanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral...

ESKİŞEHİR (AA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığına atanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a veda ziyaretinde bulundu. Valilik'te Çakacak tarafından karşılanan Orgeneral Küçükakyüz, günün anısına şeref defterini imzaladı.Küçükakyüz, yaptığı konuşmada, Eskişehir'de görev yaptığı sürede tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştığını belirterek, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Kısa süre önce Eskişehir'de göreve başlayan Vali Çakacak ile güzel bir dostluk oluşturduklarını dile getiren Küçükakyüz, Eskişehir'i ve halkını çok sevdiğini kaydetti.Vali Çakacak ise Hava Kuvvetleri Komutanlığına getirilen Orgeneral Hasan Küçükakyüz'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
ESKİŞEHİR (AA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığına atanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral...

ESKİŞEHİR (AA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığına atanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a veda ziyaretinde bulundu.

Valilik'te Çakacak tarafından karşılanan Orgeneral Küçükakyüz, günün anısına şeref defterini imzaladı.

Küçükakyüz, yaptığı konuşmada, Eskişehir'de görev yaptığı sürede tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştığını belirterek, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti.

Kısa süre önce Eskişehir'de göreve başlayan Vali Çakacak ile güzel bir dostluk oluşturduklarını dile getiren Küçükakyüz, Eskişehir'i ve halkını çok sevdiğini kaydetti.

Vali Çakacak ise Hava Kuvvetleri Komutanlığına getirilen Orgeneral Hasan Küçükakyüz'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.