pendik escort bayan
ak

Organlarıyla 4 Hastaya Umut Olacak

Yaşam 03.08.2017 - 17:38, Güncelleme: 03.08.2017 - 17:38
 

Organlarıyla 4 Hastaya Umut Olacak

Eskişehir'de tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen kişiden alınan böbrekler ve kornealar, Ankara'da 4 hastaya nakledilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen kişiden alınan böbrekler ve kornealar, 4 hastaya nakledilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi gören Harun Talat Yenice'nin beyin ölümü gerçekleşti. Yenice'nin ailesinin izniyle uzman ekip tarafından alınan 2 böbrek ve kornealar, 4 hastaya nakledilmek üzere Ankara'ya gönderildi.Harun Talat Yenice'nin babası Mustafa Yenice, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun organlarının başka hastalara umut vereceğini söyledi.Evlat kaybetmenin acısını ve üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Yenice, "Üzüntümü dindirmek, benim gözyaşlarımın başka hastalarda çiçek açması için organ bağışını kabul ettim. Hastane doktorları ve psikolog bizi bu konuda bilgilendirdi. Çocuğumun organlarının başka hastada veya yakınında çiçek açacağını biliyorum. Canıgönülden organ bağışını destekliyorum." diye konuştu. Öte yandan, Yenice'nin cenazesi, İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
Eskişehir'de tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen kişiden alınan böbrekler ve kornealar, Ankara'da 4 hastaya nakledilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen kişiden alınan böbrekler ve kornealar, 4 hastaya nakledilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi gören Harun Talat Yenice'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Yenice'nin ailesinin izniyle uzman ekip tarafından alınan 2 böbrek ve kornealar, 4 hastaya nakledilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Harun Talat Yenice'nin babası Mustafa Yenice, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun organlarının başka hastalara umut vereceğini söyledi.

Evlat kaybetmenin acısını ve üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Yenice, "Üzüntümü dindirmek, benim gözyaşlarımın başka hastalarda çiçek açması için organ bağışını kabul ettim. Hastane doktorları ve psikolog bizi bu konuda bilgilendirdi. Çocuğumun organlarının başka hastada veya yakınında çiçek açacağını biliyorum. Canıgönülden organ bağışını destekliyorum." diye konuştu.

Öte yandan, Yenice'nin cenazesi, İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.