pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oran Yönetim Kurulu Toplandı

13.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 13.12.2018 - 12:43
 

Oran Yönetim Kurulu Toplandı

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulunun aralık ayı toplantısı yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu, ajans binasında Yönetim Kurulu...

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulunun aralık ayı toplantısı yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu, ajans binasında Yönetim Kurulu Başkanı Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında toplandı. Günaydın, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgelerin gelişmişlik farkını en aza indirmek için avantajları ve dezavantajları bilerek çalıştıklarını söyledi.Kayseri, Sivas ve Yozgat'ın önemli bir potansiyeli olduğunu belirten Günaydın, şunları kaydetti: "Bu potansiyeli harekete geçirmek, birbirimize destek vermek için bu toplantıları önemsiyoruz. Her ay başka bir ilimizde bu toplantılara devam edeceğiz. Desteklediğimiz projelerin kentlerimizin istihdamına, üretimine, ihracatına katkı vermelerini bekliyoruz, bu tür projelere de örnek veriyoruz." Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, diğer kentlerin belediye başkanları ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy katıldı.
KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulunun aralık ayı toplantısı yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu, ajans binasında Yönetim Kurulu...

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulunun aralık ayı toplantısı yapıldı.

ORAN Yönetim Kurulu, ajans binasında Yönetim Kurulu Başkanı Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında toplandı.

Günaydın, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgelerin gelişmişlik farkını en aza indirmek için avantajları ve dezavantajları bilerek çalıştıklarını söyledi.

Kayseri, Sivas ve Yozgat'ın önemli bir potansiyeli olduğunu belirten Günaydın, şunları kaydetti:

"Bu potansiyeli harekete geçirmek, birbirimize destek vermek için bu toplantıları önemsiyoruz. Her ay başka bir ilimizde bu toplantılara devam edeceğiz. Desteklediğimiz projelerin kentlerimizin istihdamına, üretimine, ihracatına katkı vermelerini bekliyoruz, bu tür projelere de örnek veriyoruz."

Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, diğer kentlerin belediye başkanları ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.