pendik escort bayan
ak

Opet'in Akıllı Dolum Sistemi'ne Ödül

Spor 29.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 29.05.2017 - 13:58
 

Opet'in Akıllı Dolum Sistemi'ne Ödül

İSTANBUL (AA) - Opet, Aralık 2016'da kullanıma sunduğu "Akıllı Dolum Sistemi" ile IDC Türkiye CIO Summit 2017'de ödüle layık görüldü.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Opet, Aralık 2016'da kullanıma sunduğu "Akıllı Dolum Sistemi" ile IDC Türkiye CIO Summit 2017'de ödüle layık görüldü.Şirket açıklamasına göre, 4 ayda 215 bin kullanıcı sayısına ulaşan sistem, "Yılın En İyi BT Yönetişim Projesi" kategorisinin "Dijital Müşteri Sistemleri" alanında üçüncülük ödülü aldı.Araçlara yanlış yakıt dolumu ve sonrasında yaşanan ekonomik kaybı önleyen Akıllı Dolum Sistemi’nin yanı sıra projenin Mobil App uygulamasını 2 ayda 44 bin Opet müşterisinin kullanmaya başlaması ve fiziksel kart taşıma zorluğunu ortadan kaldıran dijital çalışmaları ile 38 bin yeni abone kazanması OPET’e ödül getiren hizmetler arasında yer aldı.Müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye'deki istasyonlarından doğru yakıt alınmasını garanti altına alan uygulama, mobil üzerinden de kullanılabiliyor. Opet, Akıllı Dolum Sistemi ile pompa üzerinde araç plakası-ürün tipi eşleşmesi sağlayarak hatalı ürün alımının önüne geçiyor. Dolum sırasında sisteme kayıtlı olan dışında yakıt cinsi talep edilirse sistem uyarı vererek aracın hasar görmesini önlüyor.
İSTANBUL (AA) - Opet, Aralık 2016'da kullanıma sunduğu "Akıllı Dolum Sistemi" ile IDC Türkiye CIO Summit 2017'de ödüle layık görüldü.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Opet, Aralık 2016'da kullanıma sunduğu "Akıllı Dolum Sistemi" ile IDC Türkiye CIO Summit 2017'de ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, 4 ayda 215 bin kullanıcı sayısına ulaşan sistem, "Yılın En İyi BT Yönetişim Projesi" kategorisinin "Dijital Müşteri Sistemleri" alanında üçüncülük ödülü aldı.

Araçlara yanlış yakıt dolumu ve sonrasında yaşanan ekonomik kaybı önleyen Akıllı Dolum Sistemi’nin yanı sıra projenin Mobil App uygulamasını 2 ayda 44 bin Opet müşterisinin kullanmaya başlaması ve fiziksel kart taşıma zorluğunu ortadan kaldıran dijital çalışmaları ile 38 bin yeni abone kazanması OPET’e ödül getiren hizmetler arasında yer aldı.

Müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye'deki istasyonlarından doğru yakıt alınmasını garanti altına alan uygulama, mobil üzerinden de kullanılabiliyor. Opet, Akıllı Dolum Sistemi ile pompa üzerinde araç plakası-ürün tipi eşleşmesi sağlayarak hatalı ürün alımının önüne geçiyor.

Dolum sırasında sisteme kayıtlı olan dışında yakıt cinsi talep edilirse sistem uyarı vererek aracın hasar görmesini önlüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.