pendik escort bayan
ak

"Operasyonlar Şehit Ailelerinin Acısını Hafifletmiştir"

17.09.2018 - 16:03, Güncelleme: 17.09.2018 - 16:03
 

"Operasyonlar Şehit Ailelerinin Acısını Hafifletmiştir"

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarla ilgili teröristlerin belinin kırıldığını söyledi.Üçkan, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edilmesi olayına karışan 9 teröristin MİT Başkanlığı tarafından yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin şehit ve gazi ailelerini sevindirdiğini belirtti.Türkiye'nin son dönemde terörle mücadele konusunda yaptığı çalışmalarla şehit ve gazilerin öçlerini aldığını kaydeden Üçkan, şehit ailelerinin derneğe gelerek mutluluklarını ifade ettiklerini vurguladı.Üçkan, şehit ve gazilerin hiçbir zaman kanlarının yerde kalmayacağını belirterek, şunları kaydetti: "İçeride teröristlere karşı mücadelemizi devam ettirirken sınır ötesindeki başarılı operasyonlarımız da terörle mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini göstermekte. Hiç bir şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Yapılan son operasyonlar şehit ailelerinin acısını hafifletmiştir. Operasyonların kararlılıkla devam etmesini bekliyoruz."
KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarla ilgili teröristlerin belinin kırıldığını söyledi.

Üçkan, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edilmesi olayına karışan 9 teröristin MİT Başkanlığı tarafından yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin şehit ve gazi ailelerini sevindirdiğini belirtti.

Türkiye'nin son dönemde terörle mücadele konusunda yaptığı çalışmalarla şehit ve gazilerin öçlerini aldığını kaydeden Üçkan, şehit ailelerinin derneğe gelerek mutluluklarını ifade ettiklerini vurguladı.

Üçkan, şehit ve gazilerin hiçbir zaman kanlarının yerde kalmayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"İçeride teröristlere karşı mücadelemizi devam ettirirken sınır ötesindeki başarılı operasyonlarımız da terörle mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini göstermekte. Hiç bir şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Yapılan son operasyonlar şehit ailelerinin acısını hafifletmiştir. Operasyonların kararlılıkla devam etmesini bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.