pendik escort bayan
ak

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

06.02.2019 - 16:53, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:53
 

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde sürücüler ve yayalar uyarıldı.Uygulamaya, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yunus Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.Kaymakam Altın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla 81 ilimizde eş zamanlı olarak "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla Akyurt'ta da uygulama yaptıklarını belirterek, duyarlılığından ötürü yaya ve sürücülere teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde sürücüler ve yayalar uyarıldı.

Uygulamaya, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yunus Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Altın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla 81 ilimizde eş zamanlı olarak "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla Akyurt'ta da uygulama yaptıklarını belirterek, duyarlılığından ötürü yaya ve sürücülere teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.