pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

06.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:13
 

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sürücü...

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlendi.Sivas Caddesi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, 2019 yılının yaya öncelikli yıl olarak ilan edildiğini anımsattı. İçişleri Bakanlığının bugün ülke genelinde eş zamanlı olarak farkındalık eylemi başlattığını söyleyen Partal, bu kapsamda sürücüleri ve yayaları dağıtılan broşürlerle uyardıklarını ifade etti. Etkinliğe Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Halil Uludağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Duran Vuranok, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sürücü...

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlendi.

Sivas Caddesi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, 2019 yılının yaya öncelikli yıl olarak ilan edildiğini anımsattı. İçişleri Bakanlığının bugün ülke genelinde eş zamanlı olarak farkındalık eylemi başlattığını söyleyen Partal, bu kapsamda sürücüleri ve yayaları dağıtılan broşürlerle uyardıklarını ifade etti.

Etkinliğe Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Halil Uludağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Duran Vuranok, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.