pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

06.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:13
 

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

KAYSERİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sürücü...

KAYSERİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlik düzenlendi.Fatih İlkokulu öğrencileri ve ilçe protokolü, Hayrettin Eser Caddesi'nde gerçekleştirilen yürüyüş ile vatandaşların yaya geçitlerini kullanmasının teşvik edilmesi ve güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmalarının sağlanmasına yönelik farkındalık oluşturdu. Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, yaptığı konuşmada, ilçedeki tüm kolluk personelinin, yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi ve yayalara geçiş üstünlüğü tanınması için eğitici kitapçıklar dağıtarak sürücüleri ve yayaları uyardıklarını belirtti.
KAYSERİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sürücü...

KAYSERİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Fatih İlkokulu öğrencileri ve ilçe protokolü, Hayrettin Eser Caddesi'nde gerçekleştirilen yürüyüş ile vatandaşların yaya geçitlerini kullanmasının teşvik edilmesi ve güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmalarının sağlanmasına yönelik farkındalık oluşturdu.

Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, yaptığı konuşmada, ilçedeki tüm kolluk personelinin, yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi ve yayalara geçiş üstünlüğü tanınması için eğitici kitapçıklar dağıtarak sürücüleri ve yayaları uyardıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.