pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

06.02.2019 - 16:08, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:08
 

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Kampanyası

NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Nevşehir'in Gülşehir, Ürgüp...

NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Nevşehir'in Gülşehir, Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlik düzenlendi.Derinkuyu ilçesinde, çeşitli caddelerde yaya geçitlerinin bulunduğu alanlarda sürücülere bilgilendirme broşürü dağıtan Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, trafikteki vatandaşlarla sohbet etti.Yaya geçitlerinde geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğunu belirten Yeşilyurt, "Kazasız yolculuklar için trafik kurallarına uyulması gerekiyor. Yayalar ve şoförler daha huzurlu ve sağlıklı günler için kuralları göz ardı etmemeli." dedi. Ürgüp ilçesinde ise Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Levent Bal tarafından sürücü ve yayalara bilgilendirme broşürü dağıtıldı.Etkinlikte, gazetecilere açıklamada bulunan Maraşlı, projenin başarılı sonuç vermesi amacıyla yıl içinde farklı programlarla farkındalık oluşturmaya devam edileceğini belirttiGülşehir ilçesindeki etkinlik, Kızılırmak Caddesinde gerçekleştirildi.Gülşehir Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve emniyet ekipleri, sürücü ve yayalara trafikte dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.
NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Nevşehir'in Gülşehir, Ürgüp...

NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Nevşehir'in Gülşehir, Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerinde sürücü ve yayaları bilinçlendirmek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Derinkuyu ilçesinde, çeşitli caddelerde yaya geçitlerinin bulunduğu alanlarda sürücülere bilgilendirme broşürü dağıtan Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, trafikteki vatandaşlarla sohbet etti.

Yaya geçitlerinde geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğunu belirten Yeşilyurt, "Kazasız yolculuklar için trafik kurallarına uyulması gerekiyor. Yayalar ve şoförler daha huzurlu ve sağlıklı günler için kuralları göz ardı etmemeli." dedi.

Ürgüp ilçesinde ise Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Levent Bal tarafından sürücü ve yayalara bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Etkinlikte, gazetecilere açıklamada bulunan Maraşlı, projenin başarılı sonuç vermesi amacıyla yıl içinde farklı programlarla farkındalık oluşturmaya devam edileceğini belirtti

Gülşehir ilçesindeki etkinlik, Kızılırmak Caddesinde gerçekleştirildi.

Gülşehir Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve emniyet ekipleri, sürücü ve yayalara trafikte dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.