pendik escort bayan
ak

Ömür Dediğin' Öğrenciler ile buluştu

Siyaset 21.05.2016 - 12:20, Güncelleme: 21.05.2016 - 12:20
 

Ömür Dediğin' Öğrenciler ile buluştu

TRT Haber Televizyon’unda yayınlanan “Ömür dediğin isimli programin yapımcısı Sivaslı Hemşehrimiz Zeliha Ilhan Doymuş Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bulustu.

TRT Haber Televizyon’unda yayınlanan “Ömür dediğin isimli programin yapımcısı Zeliha Ilhan Doymuş Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bulustu.Okul müdürü Remzi Erdoğan ,Okul Aile Birliği Baskanı Orhan Üngõr Okul Aile Birligi Üyeleri, Öğretmenler ve Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karsilanan doymuş, ömür dediğin isimli program hakkında bilgiler verdi. Yaşanmış hayatları anlatan program da verilen Yaşanmış anlam yüklü mesajların biz gencler için de çok önemli olduğunu vurgulayan doymuş başarı da hedefimiz eğer ağaçtan elmayı almaksa siz yıldızlara uzanmaya çalışacaksınız diyerek hedeflerini beklenenden daha yüksek tutmakla mümkün olacağını kendi hayatından örnekler vererek açıkladı öğrencilerden gelen sorulara cevaplar verilerek program sona erdi. - Sivas
TRT Haber Televizyon’unda yayınlanan “Ömür dediğin isimli programin yapımcısı Sivaslı Hemşehrimiz Zeliha Ilhan Doymuş Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bulustu.

TRT Haber Televizyon’unda yayınlanan “Ömür dediğin isimli programin yapımcısı Zeliha Ilhan Doymuş Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bulustu.

Okul müdürü Remzi Erdoğan ,Okul Aile Birliği Baskanı Orhan Üngõr Okul Aile Birligi Üyeleri, Öğretmenler ve Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karsilanan doymuş, ömür dediğin isimli program hakkında bilgiler verdi.

Yaşanmış hayatları anlatan program da verilen Yaşanmış anlam yüklü mesajların biz gencler için de çok önemli olduğunu vurgulayan doymuş başarı da hedefimiz eğer ağaçtan elmayı almaksa siz yıldızlara uzanmaya çalışacaksınız diyerek hedeflerini beklenenden daha yüksek tutmakla mümkün olacağını kendi hayatından örnekler vererek açıkladı öğrencilerden gelen sorulara cevaplar verilerek program sona erdi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.