pendik escort bayan
ak

Ölçü Ve Tartı Aletleri Muayene Uyarısı

20.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:33
 

Ölçü Ve Tartı Aletleri Muayene Uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin 28 Şubat tarihinde sona ereceği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin 28 Şubat tarihinde sona ereceği uyarısında bulundu.Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kanuna göre ölçü ve ölçü aletlerinin iki yılda bir muayene edilerek damgalanması zorunluğunun bulunduğu, 1 Ocak 2017 tarihinde başlayan periyodik muayene müracaatlarının 28 Şubat tarihinde sona ereceği ifade edildi.Akaryakıt ve LPG sayaçları, tartım kapasitesi 2 bin kilogramın üzerinde olan otomatik olmayan tartı aletleri ile kantar ve basküllerin muayenelerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinde yapılacağına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Kapasitesi 2 bin kilograma kadar okuma, çıktı verebilme, otomatik olmayan elektronik tartı aletleri ile yay ve elektronik tertibatı bulunmayan 2 bin kilograma kadar mekanik tartı aletlerinden; masa terazileri, asma teraziler, tek kollu kantarlar ve ibreli terazilerin periyodik muayene müracaatları Kırşehir ve Kaman Belediyesi grup merkezi ölçüler ve ayar memurluğunda yapılacaktır. Muayenelerini yaptırmayanlara, damgası kopmuş, bozulmuş, damga süresi dolmuş ölçü aletini kullananlara ise bin 835 lira idari para cezası uygulanacaktır. İdari para cezası uygulanarak ve tutanakla tespit edilen uygunsuzluğun tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içerisinde ortadan kaldırılmaması halinde bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyeti kamuya geçirilecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin 28 Şubat tarihinde sona ereceği...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin 28 Şubat tarihinde sona ereceği uyarısında bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kanuna göre ölçü ve ölçü aletlerinin iki yılda bir muayene edilerek damgalanması zorunluğunun bulunduğu, 1 Ocak 2017 tarihinde başlayan periyodik muayene müracaatlarının 28 Şubat tarihinde sona ereceği ifade edildi.

Akaryakıt ve LPG sayaçları, tartım kapasitesi 2 bin kilogramın üzerinde olan otomatik olmayan tartı aletleri ile kantar ve basküllerin muayenelerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinde yapılacağına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kapasitesi 2 bin kilograma kadar okuma, çıktı verebilme, otomatik olmayan elektronik tartı aletleri ile yay ve elektronik tertibatı bulunmayan 2 bin kilograma kadar mekanik tartı aletlerinden; masa terazileri, asma teraziler, tek kollu kantarlar ve ibreli terazilerin periyodik muayene müracaatları Kırşehir ve Kaman Belediyesi grup merkezi ölçüler ve ayar memurluğunda yapılacaktır. Muayenelerini yaptırmayanlara, damgası kopmuş, bozulmuş, damga süresi dolmuş ölçü aletini kullananlara ise bin 835 lira idari para cezası uygulanacaktır. İdari para cezası uygulanarak ve tutanakla tespit edilen uygunsuzluğun tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içerisinde ortadan kaldırılmaması halinde bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyeti kamuya geçirilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.