pendik escort bayan
ak

'Okumayı seven gelsin' projesine destek ziyareti

Siyaset 19.12.2018 - 15:33, Güncelleme: 19.12.2018 - 15:33
 

'Okumayı seven gelsin' projesine destek ziyareti

SİVAS'ta Etkin Anadolu Kadınlar Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek programı kapsamında "Okumayı Seven Gelsin" projesi için...

SİVAS'ta Etkin Anadolu Kadınlar Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek programı kapsamında "Okumayı Seven Gelsin" projesi için Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek dernek yöneticileri destek istedi.İnanç ve değerlere bağlı, tarihi ile barışık, kişisel gelişime açık, okuyan, düşünen, üreten gözlem yapabilen, kendini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, iletişimi güçlü, sosyal becerileri gelişmiş, paylaşımcı, derslerinde başarılı, liderlik yapabilecek kızların donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamayı planlanan proje de ilk etapta lise çağında beş yüz, üniversite çağında 5 yüz olmak üzere toplam bin öğrencinin katılımını hedefleyen "Okumayı Seven Gelsin" projesi kapsamında Kitap Kahve Kütüphanesi oluşturulacak. Ayrıca etkinliğe katılacak öğrenciler; kitap okuma tahlilleri, çeşitli kurslar, okuryazar buluşmaları, çeşitli sergi, gezi etkinlikleri gibi çok sayıda faaliyette yer alacak.Proje kapsamında Sivas Etkin Anadolu Kadınlar Derneği Başkanı Emine Binnur Karaca ve dernek yönetimi Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.Dernek Başkanı Karaca, hazırladıkları proje hakkında Başkan Aydın'a bilgi verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın, "Etkin Anadolu Kadınlar Derneğimizin çok değerli başkanı ve üyeleri bizleri ziyarete gelmişler. Şunu rahatlıkla söylemek mümkün, birçok dernek kuruluyor, kapanıyor. İşlevselliği devam edenlerde çok sayıda ama bunlar içerisinde Etkin Anadolu Kadınlar Derneği çok faal, gerçekten çok ciddi çalışmalar yaptığını yakinen takip ediyoruz. Bundan dolayı da ben sizi kutlamak istiyorum. Çok güzel projeler ürettiniz, özellikle öğrencilere burs konusunda, servis konusunda bizzat evleri ziyaret ederek ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi konusunda onların sorunlarının çözülmesi konusunda çok büyük emekler verdiniz. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bir sivil toplum örgütü nasıl olmalı, bir dernek nasıl olmalı, buna en güzel örneklerden bir tanesi Etkin Anadolu Kadınlar Derneği" dedi.İnsanları okumaya teşvik etmenin çok güzel olduğunu belirten Başkan Aydın, "Bakanlığımızın da desteklediği hibe verdiği bir çalışma buradan da hibe almanız işinizi ne kadar ciddi yaptığınız anlamına geliyor. Bundan dolayı da sizi tebrik ediyorum. İnşallah bu proje hedefine ve amacına ulaşacaktır. Biz de gereken desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezimizin de üçüncü katını biz okuma salonu yaptık, ayrıca 3 çeşit yemek 5 lira. Orası da bu projenin ruhuna uygun. Her türlü destekte de yanınızdayız" ifadesini kullandı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Etkin Anadolu Kadınlar Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek programı kapsamında "Okumayı Seven Gelsin" projesi için...

SİVAS'ta Etkin Anadolu Kadınlar Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek programı kapsamında "Okumayı Seven Gelsin" projesi için Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek dernek yöneticileri destek istedi.

İnanç ve değerlere bağlı, tarihi ile barışık, kişisel gelişime açık, okuyan, düşünen, üreten gözlem yapabilen, kendini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, iletişimi güçlü, sosyal becerileri gelişmiş, paylaşımcı, derslerinde başarılı, liderlik yapabilecek kızların donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamayı planlanan proje de ilk etapta lise çağında beş yüz, üniversite çağında 5 yüz olmak üzere toplam bin öğrencinin katılımını hedefleyen "Okumayı Seven Gelsin" projesi kapsamında Kitap Kahve Kütüphanesi oluşturulacak. Ayrıca etkinliğe katılacak öğrenciler; kitap okuma tahlilleri, çeşitli kurslar, okuryazar buluşmaları, çeşitli sergi, gezi etkinlikleri gibi çok sayıda faaliyette yer alacak.

Proje kapsamında Sivas Etkin Anadolu Kadınlar Derneği Başkanı Emine Binnur Karaca ve dernek yönetimi Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Dernek Başkanı Karaca, hazırladıkları proje hakkında Başkan Aydın'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın, "Etkin Anadolu Kadınlar Derneğimizin çok değerli başkanı ve üyeleri bizleri ziyarete gelmişler. Şunu rahatlıkla söylemek mümkün, birçok dernek kuruluyor, kapanıyor. İşlevselliği devam edenlerde çok sayıda ama bunlar içerisinde Etkin Anadolu Kadınlar Derneği çok faal, gerçekten çok ciddi çalışmalar yaptığını yakinen takip ediyoruz. Bundan dolayı da ben sizi kutlamak istiyorum. Çok güzel projeler ürettiniz, özellikle öğrencilere burs konusunda, servis konusunda bizzat evleri ziyaret ederek ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi konusunda onların sorunlarının çözülmesi konusunda çok büyük emekler verdiniz. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bir sivil toplum örgütü nasıl olmalı, bir dernek nasıl olmalı, buna en güzel örneklerden bir tanesi Etkin Anadolu Kadınlar Derneği" dedi.

İnsanları okumaya teşvik etmenin çok güzel olduğunu belirten Başkan Aydın, "Bakanlığımızın da desteklediği hibe verdiği bir çalışma buradan da hibe almanız işinizi ne kadar ciddi yaptığınız anlamına geliyor. Bundan dolayı da sizi tebrik ediyorum. İnşallah bu proje hedefine ve amacına ulaşacaktır. Biz de gereken desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezimizin de üçüncü katını biz okuma salonu yaptık, ayrıca 3 çeşit yemek 5 lira. Orası da bu projenin ruhuna uygun. Her türlü destekte de yanınızdayız" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

'Okumayı seven gelsin' projesine destek ziyareti

'Okumayı seven gelsin' projesine destek ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.