pendik escort bayan
ak

Okullarda Tübitak Destekli Bilim Fuarları

23.05.2017 - 15:33, Güncelleme: 23.05.2017 - 15:33
 

Okullarda Tübitak Destekli Bilim Fuarları

ANKARA (AA) - Beypazarı Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, TÜBİTAK destekli bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi.Beypazarı Anadolu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, TÜBİTAK destekli bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi.Beypazarı Anadolu Lisesi 20, Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de 20 projeyle katıldığı fuarlarda okul başına 5 bin lira destek sağladığı kaydedildi. Okulların bahçelerinde açılan fuarları gezen ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, "Bugün Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Beypazarı Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenleri eşliğinde okullarında, hazırladıkları projelerin sergisinin açılışını yaptık. Edebiyat, tarih, coğrafya, fizik, kimya, biyoloji alanlarından çok güzel projeler ortaya koyduklarını gördük. Bayat ekmek projesi de çok önemli bir proje. Öte yandan yine, otlardan yapılan doğal şampuan da gerçekten çok mükemmel bir ürün. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, TÜBİTAK destekli bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi.Beypazarı Anadolu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, TÜBİTAK destekli bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi.

Beypazarı Anadolu Lisesi 20, Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de 20 projeyle katıldığı fuarlarda okul başına 5 bin lira destek sağladığı kaydedildi.

Okulların bahçelerinde açılan fuarları gezen ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, "Bugün Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Beypazarı Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenleri eşliğinde okullarında, hazırladıkları projelerin sergisinin açılışını yaptık. Edebiyat, tarih, coğrafya, fizik, kimya, biyoloji alanlarından çok güzel projeler ortaya koyduklarını gördük. Bayat ekmek projesi de çok önemli bir proje. Öte yandan yine, otlardan yapılan doğal şampuan da gerçekten çok mükemmel bir ürün. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.