pendik escort bayan
ak

Okullarda Karne Heyecanı

08.06.2018 - 13:18, Güncelleme: 08.06.2018 - 13:18
 

Okullarda Karne Heyecanı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi. Baldudak Ortaokulunda düzenlenen törende Gölbaşı Kaymakamı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi. Baldudak Ortaokulunda düzenlenen törende Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, öğrencilere karnelerini verdi. Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirten Bilgihan, "Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah hepsi gelecekle ilgili kendi kararlarını ve değerlendirmelerini yaparken en mutlu olacakları seçimleri yaparlar. Ülkemize ve topluma en faydalı olacak işleri yaparlar." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdür Hayrettin Balcı ise öğrencilerden tatilde kitap okumalarını istedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi. Baldudak Ortaokulunda düzenlenen törende Gölbaşı Kaymakamı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi.

Baldudak Ortaokulunda düzenlenen törende Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, öğrencilere karnelerini verdi.

Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirten Bilgihan, "Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah hepsi gelecekle ilgili kendi kararlarını ve değerlendirmelerini yaparken en mutlu olacakları seçimleri yaparlar. Ülkemize ve topluma en faydalı olacak işleri yaparlar." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Hayrettin Balcı ise öğrencilerden tatilde kitap okumalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.