pendik escort bayan
ak

Okullarda Karne Heyecanı

19.01.2018 - 16:58, Güncelleme: 19.01.2018 - 16:58
 

Okullarda Karne Heyecanı

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, karnelerini alan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulu'na giden Karayol,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, karnelerini alan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulu'na giden Karayol, öğrencilere karnelerini dağıttı, başarılı olanlara ise çeşitli hediyeler verdi. Karayol, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak bütün okullara tam destek verdiklerini söyledi.Öğrencilerin geleceğin teminatları olduğunu belirten Karayol, yeni okul binalarının yapılması ve fiziki ortamın iyileştirilmesi adına velilerin her türlü fedakarlığı yaptığını ifade etti.Öğrencilerin, görevinin öğretmenlerinin verdiği dersleri yerine getirmek, çalışmak, başarılı olmak ve gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin idaresinde söz sahibi olmak olduğunu vurgulayan Karayol, şunları söyledi:"İnşallah ben sizlerin başarılı olacağına inanıyorum. Tabi bakanlığımızın açıklamasında da belirtildiği gibi ödev yok. Zannediyorum ki öğretmenlerimiz de vermedi, bu sadece 15 gün yatma anlamına da gelmiyor. Tabi dinleneceksiniz ama bol bol kitap okuyacaksınız, sinemaya ve tiyatroya gideceksiniz. İncesu Belediyesi olarak bu sömestr tatilinde belediyemizin konferans salonunda çocuklarımıza yönelik sinema gösterimi ve tiyatro gösterimi yapacağız. Oraya gelip dinleneceksiniz ve ikinci döneme dinç bir şekilde girerek, derslerinize devam edeceksiniz. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Bütün öğrenci kardeşlerimizin gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyorum."
KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, karnelerini alan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulu'na giden Karayol,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, karnelerini alan öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulu'na giden Karayol, öğrencilere karnelerini dağıttı, başarılı olanlara ise çeşitli hediyeler verdi.

Karayol, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak bütün okullara tam destek verdiklerini söyledi.

Öğrencilerin geleceğin teminatları olduğunu belirten Karayol, yeni okul binalarının yapılması ve fiziki ortamın iyileştirilmesi adına velilerin her türlü fedakarlığı yaptığını ifade etti.

Öğrencilerin, görevinin öğretmenlerinin verdiği dersleri yerine getirmek, çalışmak, başarılı olmak ve gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin idaresinde söz sahibi olmak olduğunu vurgulayan Karayol, şunları söyledi:

"İnşallah ben sizlerin başarılı olacağına inanıyorum. Tabi bakanlığımızın açıklamasında da belirtildiği gibi ödev yok. Zannediyorum ki öğretmenlerimiz de vermedi, bu sadece 15 gün yatma anlamına da gelmiyor. Tabi dinleneceksiniz ama bol bol kitap okuyacaksınız, sinemaya ve tiyatroya gideceksiniz. İncesu Belediyesi olarak bu sömestr tatilinde belediyemizin konferans salonunda çocuklarımıza yönelik sinema gösterimi ve tiyatro gösterimi yapacağız. Oraya gelip dinleneceksiniz ve ikinci döneme dinç bir şekilde girerek, derslerinize devam edeceksiniz. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Bütün öğrenci kardeşlerimizin gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyorum."

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.