pendik escort bayan
ak

Okullarda Karne Heyecanı

19.01.2018 - 15:03, Güncelleme: 19.01.2018 - 15:03
 

Okullarda Karne Heyecanı

KONYA (AA) - Konya'da 447 bin öğrenci karne aldı. Meram 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Konya Valisi Yakup Canbolat, yarıyıl...

KONYA (AA) - Konya'da 447 bin öğrenci karne aldı. Meram 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Konya Valisi Yakup Canbolat, yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını diledi. Canpolat, öğrencilere tatilde bol kitap okumalarını tavsiye etti. Çocukların, karne üzerindeki not üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğine işaret eden Canbolat, "Eğitim sadece okulda verilmiyor. Aile eğitimi de velinin okula ve çocuğuna olan ilgisi de son derece önemli. Velilerimiz, okul idarecileri ve öğretmenlerle sürekli diyalog içinde olmalı." dedi. Öğrencilere karnelerini veren Vali Canbolat, daha sonra programa katılan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ve Meram Kaymakamı Resul Çelik ile yıl içinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı.
KONYA (AA) - Konya'da 447 bin öğrenci karne aldı. Meram 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Konya Valisi Yakup Canbolat, yarıyıl...

KONYA (AA) - Konya'da 447 bin öğrenci karne aldı.

Meram 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Konya Valisi Yakup Canbolat, yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını diledi.

Canpolat, öğrencilere tatilde bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Çocukların, karne üzerindeki not üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğine işaret eden Canbolat, "Eğitim sadece okulda verilmiyor. Aile eğitimi de velinin okula ve çocuğuna olan ilgisi de son derece önemli. Velilerimiz, okul idarecileri ve öğretmenlerle sürekli diyalog içinde olmalı." dedi.

Öğrencilere karnelerini veren Vali Canbolat, daha sonra programa katılan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ve Meram Kaymakamı Resul Çelik ile yıl içinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.