pendik escort bayan
ak

Okullarda Karne Heyecanı

14.06.2019 - 12:03, Güncelleme: 14.06.2019 - 12:03
 

Okullarda Karne Heyecanı

Beypazarı ilçesinde yaklaşık 9 bin 600 öğrenci karnelerini aldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda yaklaşık 9 bin 600 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla, ilçede 600 öğretmenin görev yaptığı okullarda karne törenleri gerçekleştirildi.Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesindeki törene katılan İlçe Kaymakamı Can Aksoy, öğrencilerin lise çağlarında kendilerine bir hedef meslek dalı ve üniversite belirlemesinin önemli olduğunu söyledi. Aksoy, okumanın ve öğrenmenin yaşı olmadığını, yaygınlaşan teknoloji sayesinde her bilgiye ulaşıldığını dile getirdi.Daha sonra Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kargı, bazı öğrencilere karneleri ile takdir ve teşekkür belgelerini verdi.
Beypazarı ilçesinde yaklaşık 9 bin 600 öğrenci karnelerini aldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda yaklaşık 9 bin 600 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla, ilçede 600 öğretmenin görev yaptığı okullarda karne törenleri gerçekleştirildi.

Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesindeki törene katılan İlçe Kaymakamı Can Aksoy, öğrencilerin lise çağlarında kendilerine bir hedef meslek dalı ve üniversite belirlemesinin önemli olduğunu söyledi.

Aksoy, okumanın ve öğrenmenin yaşı olmadığını, yaygınlaşan teknoloji sayesinde her bilgiye ulaşıldığını dile getirdi.

Daha sonra Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kargı, bazı öğrencilere karneleri ile takdir ve teşekkür belgelerini verdi.

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.