pendik escort bayan
ak

Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası

20.04.2018 - 16:33, Güncelleme: 20.04.2018 - 16:33
 

Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası

YOZGAT (AA) - Malatya'da yapılan Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Sorgun Belediyespor Kulübü sporcusu Recep Tayyip Kılıç, Türkiye...

YOZGAT (AA) - Malatya'da yapılan Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Sorgun Belediyespor Kulübü sporcusu Recep Tayyip Kılıç, Türkiye Şampiyonu olarak döndü.Antrenör Ahmet Turan Dinçer, şampiyonada takım olarak çok iyi maçlar çıkardıklarını ve başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirerek, "78 kiloda mücadele eden sporcumuz Recep Tayyip Kılıç, Türkiye şampiyonu oldu. Recep'in şampiyonluğunun yanı sıra 68 kilogramda mücadele eden Türk Telekom Anadolu Lisesi oyuncusu Duygu Kaya da final oynadı. Ancak finalde rakibine yenilerek ikinci oldu. Bir diğer madalyamız ise 78 kilogramda mücadele eden Sorgun Anadolu Lisesi oyuncusu Enbiya Taha Biçer’den geldi. Biçer de şampiyonada 3’üncü oldu. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun." dedi.Dinçer, bundan sonraki yarışmalarda daha fazla madalya alarak takım halinde birinci olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Malatya'da yapılan Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Sorgun Belediyespor Kulübü sporcusu Recep Tayyip Kılıç, Türkiye...

YOZGAT (AA) - Malatya'da yapılan Okullar Arası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Sorgun Belediyespor Kulübü sporcusu Recep Tayyip Kılıç, Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

Antrenör Ahmet Turan Dinçer, şampiyonada takım olarak çok iyi maçlar çıkardıklarını ve başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirerek, "78 kiloda mücadele eden sporcumuz Recep Tayyip Kılıç, Türkiye şampiyonu oldu. Recep'in şampiyonluğunun yanı sıra 68 kilogramda mücadele eden Türk Telekom Anadolu Lisesi oyuncusu Duygu Kaya da final oynadı.

Ancak finalde rakibine yenilerek ikinci oldu. Bir diğer madalyamız ise 78 kilogramda mücadele eden Sorgun Anadolu Lisesi oyuncusu Enbiya Taha Biçer’den geldi. Biçer de şampiyonada 3’üncü oldu. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun." dedi.

Dinçer, bundan sonraki yarışmalarda daha fazla madalya alarak takım halinde birinci olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.