pendik escort bayan
ak

Okulda Keşfedildi Milli Takıma Girdi

24.09.2016 - 18:28, Güncelleme: 24.09.2016 - 18:28
 

Okulda Keşfedildi Milli Takıma Girdi

Kırşehir'de okullardaki yetenekli öğrencilerin spora kazandırılması amacıyla uygulanan programla keşfedilen Cihat Mertali Dalgalı, Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, okul taramalarında keşfedilen Cihat Mertali Dalgalı, Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına girmeyi başardı.İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda Kırşehir'deki spor dallarında bireysel ve takım sporlarında başarılı sonuçlar gelmeye devam ettiği belirtildi. Özellikle Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) başladıktan sonra sporcu yetiştirilme yöntemleri ve yetenekli sporcuların tespitinde kayda değer başarılı sonuçlar elde edildiği vurgulanan açıklamada, bu maksatla okullarda yetenekli çocukların keşfedilmesine yönelik programlar yapıldığı ifade edildi. Cacabey Ortaokulu beden eğitimi antrenörleri Recep Turpçu ve Gökhan Gökbulut'un yönlendirmeleri ile basketbol sporcusu Cihat Mertali Dalgalı'nın keşfedildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Sporcumuz Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına katıldığı Anadolu Yıldızlar Turnuvası'nda göstermiş olduğu performanstan dolayı Banvit Spor Kulübü'ne transfer olmuştur. Başarılarına kulübünde de devam eden sporcumuz kısa bir süre sonra da Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına alınmıştır."
Kırşehir'de okullardaki yetenekli öğrencilerin spora kazandırılması amacıyla uygulanan programla keşfedilen Cihat Mertali Dalgalı, Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, okul taramalarında keşfedilen Cihat Mertali Dalgalı, Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına girmeyi başardı.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda Kırşehir'deki spor dallarında bireysel ve takım sporlarında başarılı sonuçlar gelmeye devam ettiği belirtildi.

Özellikle Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) başladıktan sonra sporcu yetiştirilme yöntemleri ve yetenekli sporcuların tespitinde kayda değer başarılı sonuçlar elde edildiği vurgulanan açıklamada, bu maksatla okullarda yetenekli çocukların keşfedilmesine yönelik programlar yapıldığı ifade edildi.

Cacabey Ortaokulu beden eğitimi antrenörleri Recep Turpçu ve Gökhan Gökbulut'un yönlendirmeleri ile basketbol sporcusu Cihat Mertali Dalgalı'nın keşfedildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sporcumuz Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına katıldığı Anadolu Yıldızlar Turnuvası'nda göstermiş olduğu performanstan dolayı Banvit Spor Kulübü'ne transfer olmuştur. Başarılarına kulübünde de devam eden sporcumuz kısa bir süre sonra da Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takımına alınmıştır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.