pendik escort bayan
ak

Okul Servisinde Bonzai Ele Geçirildi

12.10.2017 - 15:48, Güncelleme: 12.10.2017 - 15:48
 

Okul Servisinde Bonzai Ele Geçirildi

Ataşehir'de okul çevresinde denetim yapan Mobil Okul Timi, bir okul servisi içinde bonzai ele geçirdi- Hakkında uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan kaydı olduğu anlaşılan servis sürücüsü gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de okul çevrelerinde uygulama yapan Mobil Okul Timleri bir okul servisi içerisinde bonzai ele geçirdi.Alınan bilgiye göre, Ataaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Mobil Okul Timleri tarafından düzenli olarak yapılan kontroller sırasında, yol kenarında duran bir okul servisinde de denetim gerçekleştirildi.Servis şoförünün araçtan indirildiği esnada ayakta güçlükle durduğunun görülmesi üzerine uyuşturucu madde kullanmış olabileceği üzerinde duran ekipler servis içerisinde arama yaptı. Yapılan aramada şoför koltuğu üzerinde kağıda sarılı halde bir miktar bonzai bulundu.Yapılan araştırmada hakkında uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan kaydı olduğu anlaşılan Servet G. (32) gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahsın daha sonra savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldığı öğrenildi.
Ataşehir'de okul çevresinde denetim yapan Mobil Okul Timi, bir okul servisi içinde bonzai ele geçirdi- Hakkında uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan kaydı olduğu anlaşılan servis sürücüsü gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de okul çevrelerinde uygulama yapan Mobil Okul Timleri bir okul servisi içerisinde bonzai ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Ataaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Mobil Okul Timleri tarafından düzenli olarak yapılan kontroller sırasında, yol kenarında duran bir okul servisinde de denetim gerçekleştirildi.

Servis şoförünün araçtan indirildiği esnada ayakta güçlükle durduğunun görülmesi üzerine uyuşturucu madde kullanmış olabileceği üzerinde duran ekipler servis içerisinde arama yaptı.

Yapılan aramada şoför koltuğu üzerinde kağıda sarılı halde bir miktar bonzai bulundu.

Yapılan araştırmada hakkında uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan kaydı olduğu anlaşılan Servet G. (32) gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şahsın daha sonra savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.