pendik escort bayan
ak

"Okul Çevrelerinde Güvenlik Önlemleri Artırılmalı"

Spor 24.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:33
 

"Okul Çevrelerinde Güvenlik Önlemleri Artırılmalı"

TESK Başkanı Palandöken:- "Okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemleri yetersiz. Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor." ifadesini kullandı. Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de uyuşturucu madde kullanma yaşının giderek düştüğüne dikkati çekti. Okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemlerinin yeterli seviyede olmadığını ifade eden Palandöken, "Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor. Yapılan araştırmalara göre velilerin büyük bir kısmı çocuklarının okulda olduğu saatlerde güvenliğinden endişe duyuyor. Ülke çapında bu konuyla ilgili tedbirler iki katına çıkarılmalı, okul yönetimleri de daha dikkatli olmalı." değerlendirmesinde bulundu.
TESK Başkanı Palandöken:- "Okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemleri yetersiz. Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor." ifadesini kullandı.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de uyuşturucu madde kullanma yaşının giderek düştüğüne dikkati çekti.

Okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemlerinin yeterli seviyede olmadığını ifade eden Palandöken, "Buralarda uyuşturucu ticareti yapılmasının önüne geçilmesi için okul yönetimlerine büyük sorumluluk düşüyor. Yapılan araştırmalara göre velilerin büyük bir kısmı çocuklarının okulda olduğu saatlerde güvenliğinden endişe duyuyor. Ülke çapında bu konuyla ilgili tedbirler iki katına çıkarılmalı, okul yönetimleri de daha dikkatli olmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.