pendik escort bayan
ak

Öğretmenin Öğrencilerini Darbettiği İddiası

Kültür-Sanat 05.06.2017 - 22:37, Güncelleme: 05.06.2017 - 22:37
 

Öğretmenin Öğrencilerini Darbettiği İddiası

Sivas'ta 4 lise öğrencisini darbettiği öne sürülen öğretmen açığa alındı.

AA - Sivas'ta 4 lise öğrencisini darbettiği öne sürülen öğretmen açığa alındı.Kentteki bir lisede görev yapan öğretmenin öğrencilerine tokat atması, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.Kayıtlarda, öğretmenin yazı tahtası önünde 4 erkek öğrenciye, "Duracaksınız, bundan sonra bir öğretmenden şikayet istemiyorum." diyerek tokat atması yer alıyor.Milli Eğitim Müdürlüğünce, görüntüler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.Öte yandan, Sivas Valisi Davut Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Öğrencileri dövme görüntüsü sosyal medyada paylaşılan öğretmen hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonuçlanana kadar açığa alınmıştır." ifadelerini kullandı.
Sivas'ta 4 lise öğrencisini darbettiği öne sürülen öğretmen açığa alındı.

AA - Sivas'ta 4 lise öğrencisini darbettiği öne sürülen öğretmen açığa alındı.

Kentteki bir lisede görev yapan öğretmenin öğrencilerine tokat atması, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kayıtlarda, öğretmenin yazı tahtası önünde 4 erkek öğrenciye, "Duracaksınız, bundan sonra bir öğretmenden şikayet istemiyorum." diyerek tokat atması yer alıyor.


Milli Eğitim Müdürlüğünce, görüntüler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Sivas Valisi Davut Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Öğrencileri dövme görüntüsü sosyal medyada paylaşılan öğretmen hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonuçlanana kadar açığa alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.