pendik escort bayan
ak

Öğretmenden Öğrencilere Sıra Dayağı

Kültür-Sanat 05.06.2017 - 19:47, Güncelleme: 05.06.2017 - 19:47
 

Öğretmenden Öğrencilere Sıra Dayağı

Sivas'ta 4 lise öğrencisine tokat attığı öne sürülen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

(AA) - Sivas'ta 4 lise öğrencisine tokat attığı öne sürülen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sınıfta bir öğretmenin öğrencilerine tokat atması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.Görüntüde, öğretmenin yazı tahtası önünde 4 erkek öğrenciye, "Duracaksınız, bundan sonra bir öğretmenden şikayet istemiyorum" diyerek tokat attığı görüldü.Milli Eğitim Müdürlüğünce görüntüler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Sivas'ta 4 lise öğrencisine tokat attığı öne sürülen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

(AA) - Sivas'ta 4 lise öğrencisine tokat attığı öne sürülen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sınıfta bir öğretmenin öğrencilerine tokat atması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntüde, öğretmenin yazı tahtası önünde 4 erkek öğrenciye, "Duracaksınız, bundan sonra bir öğretmenden şikayet istemiyorum" diyerek tokat attığı görüldü.

Milli Eğitim Müdürlüğünce görüntüler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.