pendik escort bayan
ak

Öğretim Görevlileri Vekillik için istifa etti

10.02.2015 - 17:06, Güncelleme: 10.02.2015 - 17:06
 

Öğretim Görevlileri Vekillik için istifa etti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan 3 öğretim üyesinin 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etti öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz, 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimler öncesi, Ak Partiden Milletvekili aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa etti.   Öte yandan Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Haydar Gölbaşı ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Adem Işık  Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ettiğini duyurdu. CHP aday adayı Gölbaşı facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaparak;  “Üyesi olmaktan onur duyduğum, her zaman hizmetinde olduğum, ülkemizin temel taşlarını kuran Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sivas milletvekili aday adayı olmak üzere, bugün Cumhuriyet Üniversitesi’ndeki öğretim üyeliği görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu uzun soluklu süreçte her zaman bana güvenen, inanan, yanımda olan eşime ve tüm dostlarıma teşekkür eder, desteklerinizi beklerim...” dedi.   Ak Parti aday adayı Yrd.Doç.Dr. Adem Işık ise yaptığı açıklamada “Değerli Hemsehrilerim; Bugün itibariyle Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyeliği görevimden 7 Haziran 2015 de yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine aday adayı olarak katılmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım. Saygılarımla kamuoyuna duyurur dua ve desteklerinizi beklerim” dedi. Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz aday adaylı ile ilgili geniş kapsamlı bir Basın açıklaması yapacağını ve sabah saatlerinde basın mensupları ile Belediye Sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geleceğini duyurdu. - SİVAS
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan 3 öğretim üyesinin 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etti öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz, 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimler öncesi, Ak Partiden Milletvekili aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa etti.

 

Öte yandan Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Haydar Gölbaşı ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Adem Işık  Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ettiğini duyurdu. CHP aday adayı Gölbaşı facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaparak;  “Üyesi olmaktan onur duyduğum, her zaman hizmetinde olduğum, ülkemizin temel taşlarını kuran Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sivas milletvekili aday adayı olmak üzere, bugün Cumhuriyet Üniversitesi’ndeki öğretim üyeliği görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu uzun soluklu süreçte her zaman bana güvenen, inanan, yanımda olan eşime ve tüm dostlarıma teşekkür eder, desteklerinizi beklerim...” dedi.

 

Ak Parti aday adayı Yrd.Doç.Dr. Adem Işık ise yaptığı açıklamada “Değerli Hemsehrilerim; Bugün itibariyle Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyeliği görevimden 7 Haziran 2015 de yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine aday adayı olarak katılmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım. Saygılarımla kamuoyuna duyurur dua ve desteklerinizi beklerim” dedi.

Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz aday adaylı ile ilgili geniş kapsamlı bir Basın açıklaması yapacağını ve sabah saatlerinde basın mensupları ile Belediye Sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geleceğini duyurdu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.