pendik escort bayan
ak

Öğrencilerle İftar Yaptılar

29.05.2018 - 09:53, Güncelleme: 29.05.2018 - 09:53
 

Öğrencilerle İftar Yaptılar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde protokol, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle iftar yaptı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde protokol, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdu Yemekhanesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Yurt ve okul idarecileri ile öğrenciler katıldı.Kaymakam Pektaş, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi. Pektaş, programda öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenme fırsatı da bulduklarını ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde protokol, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle iftar yaptı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde protokol, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle iftar yaptı.

Şemsi Sivasi Erkek Öğrenci Yurdu Yemekhanesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Yurt ve okul idarecileri ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Pektaş, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Pektaş, programda öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenme fırsatı da bulduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.