pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerinden Emniyete Taziye Ziyareti

14.12.2016 - 10:43, Güncelleme: 14.12.2016 - 10:43
 

Öğrencilerinden Emniyete Taziye Ziyareti

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında yaşamını yitiren polisler için başsağlığı diledi.Taşdemir, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Hain darbe girişiminin ardından vatandaşların Türkiye üzerine oynanan oyunları daha iyi gördüğünü belirten Taşdemir, "Emniyet güçlerine ise bu anlamda daha çok sahip çıktı. Bu duyarlılıkta öğrenciler yetiştikçe bu milleti kimse yıkamaz. Son terör olayında olduğu gibi bu tür olaylar Türk milletini korkutmaktan ziyade daha da kenetlenmesine yol açmaktadır." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir'de, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında yaşamını yitiren polisler için başsağlığı diledi.

Taşdemir, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hain darbe girişiminin ardından vatandaşların Türkiye üzerine oynanan oyunları daha iyi gördüğünü belirten Taşdemir, "Emniyet güçlerine ise bu anlamda daha çok sahip çıktı. Bu duyarlılıkta öğrenciler yetiştikçe bu milleti kimse yıkamaz. Son terör olayında olduğu gibi bu tür olaylar Türk milletini korkutmaktan ziyade daha da kenetlenmesine yol açmaktadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.