pendik escort bayan
ak

Öğrencilerin Karaman Belediyesi'ni Ziyareti

18.04.2019 - 12:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:25
 

Öğrencilerin Karaman Belediyesi'ni Ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerindeki Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Karaman...

KARAMAN (AA) - Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerindeki Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Karaman Belediyesi'ni ziyaret etti.85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu 3. Sınıf öğrencileri, okulun müdürü Muharrem Kerbalı ve öğretmenleri eşliğinde Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı ziyaret etti.Başkan Kalaycı öğrencilere, görevlerinin Karaman'da yaşayan herkese eşit şekilde hizmet yapmak olduğunu söyledi.Kalaycı, şöyle devam etti:"Bizlerin oturduğu bu koltuklarda yarın sizler olacaksınız. Bunun için de şimdiden kendinize hedef koymanız ve bu hedef uğrunda çok çalışmanız gerekiyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın talep, öneri ve eleştirileri bizler için çok önemli. Karaman Belediyesi olarak bu anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz."Öğrenciler daha sonra belediye binasındaki birimleri gezerek, yerel yönetimlerin işleyişi konusunda yetkililerden bilgi aldı.
KARAMAN (AA) - Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerindeki Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Karaman...

KARAMAN (AA) - Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerindeki Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Karaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

85. Yıl Milli Egemenlik ilkokulu 3. Sınıf öğrencileri, okulun müdürü Muharrem Kerbalı ve öğretmenleri eşliğinde Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı ziyaret etti.

Başkan Kalaycı öğrencilere, görevlerinin Karaman'da yaşayan herkese eşit şekilde hizmet yapmak olduğunu söyledi.

Kalaycı, şöyle devam etti:

"Bizlerin oturduğu bu koltuklarda yarın sizler olacaksınız. Bunun için de şimdiden kendinize hedef koymanız ve bu hedef uğrunda çok çalışmanız gerekiyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın talep, öneri ve eleştirileri bizler için çok önemli. Karaman Belediyesi olarak bu anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz."

Öğrenciler daha sonra belediye binasındaki birimleri gezerek, yerel yönetimlerin işleyişi konusunda yetkililerden bilgi aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.