pendik escort bayan
ak

Öğrencilerin Duyarlılığı Yavru Köpeği Kurtardı

02.10.2017 - 14:33, Güncelleme: 02.10.2017 - 14:33
 

Öğrencilerin Duyarlılığı Yavru Köpeği Kurtardı

Sivas'ta kuyuya düşen yavru köpek, öğrencilerin haber vermesi üzerine itfaiye ekiplerince kuyudan çıkartıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde atık su kuyusuna düşen yavru köpeği itfaiye ekipleri kurtardı. İlçedeki eski cezaevi yanında yürüyen lise öğrencileri Cemre Öztürk ve Cansu Polat, köpek sesi duydu. Cezaevinin bahçesine giren öğrenciler sesin, yaklaşık 3 metre derinliğindeki atık su kuyusundan geldiğini farkedip, itfaiyeyi aradı.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuyuya inerek ip ve sopa yardımıyla yavru köpeği çıkardı. Cemre Öztürk, AA muhabirine, köpeğin sesini duyarak itfaiye ekiplerine bilgi verdiklerini, yavru köpeğin kurtarılmasının mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Göl yolundan geliyorduk, köpeğin sesini duyduk. Geldik baktık, büyük bir çukur vardı. İçinde köpek ağlıyor gibi havlıyordu." dedi. Yavru köpeği sahiplenen Cansu Polat da "Köpeğin kurtarılmasından dolayı çok sevinçliyiz. İtfaiye ekiplerine de çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Sivas'ta kuyuya düşen yavru köpek, öğrencilerin haber vermesi üzerine itfaiye ekiplerince kuyudan çıkartıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde atık su kuyusuna düşen yavru köpeği itfaiye ekipleri kurtardı.

İlçedeki eski cezaevi yanında yürüyen lise öğrencileri Cemre Öztürk ve Cansu Polat, köpek sesi duydu. Cezaevinin bahçesine giren öğrenciler sesin, yaklaşık 3 metre derinliğindeki atık su kuyusundan geldiğini farkedip, itfaiyeyi aradı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuyuya inerek ip ve sopa yardımıyla yavru köpeği çıkardı.

Cemre Öztürk, AA muhabirine, köpeğin sesini duyarak itfaiye ekiplerine bilgi verdiklerini, yavru köpeğin kurtarılmasının mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Göl yolundan geliyorduk, köpeğin sesini duyduk. Geldik baktık, büyük bir çukur vardı. İçinde köpek ağlıyor gibi havlıyordu." dedi.

Yavru köpeği sahiplenen Cansu Polat da "Köpeğin kurtarılmasından dolayı çok sevinçliyiz. İtfaiye ekiplerine de çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.