pendik escort bayan
ak

Öğrencileri sevindirecek haber

Kültür-Sanat 12.09.2014 - 19:15, Güncelleme: 12.09.2014 - 19:15
 

Öğrencileri sevindirecek haber

Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sivas İlinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi ailelerin lise ve üniversitede okuyan çocuklarına eğitim bursu verileceğini açıkladı.

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından duyurulur.. Vakfımız aracılığıyla, özel bir firma desteğiyle Sivas İlinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi ailelerin lise ve üniversitede okuyan çocuklarına eğitim bursu verilecektir. Burs almak isteyen “Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik” esaslarına uygun şartları taşıyan öğrencilerin 15 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuru yapmaları gerekmektedir.             EĞİTİM YARDIMI ŞARTLARI Ailesi Sivas İlinde ikamet eden (Öğrencinin kendisi Sivas dışında eğitim görebilir) Kamu kurum ve kuruluşlarınca bakım altında olmamak ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan Burs almamak.                 Burs değerlendirmesinde öncelikli olanlar Annesi, babası veya her ikisi vefat etmiş (öksüz ve yetim) maddi yetersizliği olan, Baba sağ ancak, çalışamayacak derecede sağlık sorunu olan, Geliri, bakmak ile yükümlü olduğu aile bireylerinin temel giderlerini karşılamayacak derecede ağır maddi zorluk çeken, İSTENEN BELGELER Fotoğraflı olarak doldurulacak EK’te yer alan burs başvuru formu. Öğrenci belgesi. Transkript belgesi (Ara sınıfta olanlar için) Öğrencinin şehit veya gazi yakını olması halinde bu yakınlığı gösterir belge. Öğrencinin Engellilik oranını belirtir sağlık raporu örneği Başvurular: 04 Eylül 2014 -15 Eylül 2014 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılacak olup postadaki gecikmelerden Vakfımız sorumlu değildir.   Bilgi Almak İçin : Adres : Sularbaşı Mah. Valilik B Bl. Kat:1 SİVAS Sudi YILDIZ Telefon : 221 51 73 Faks : 224 21 15
Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sivas İlinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi ailelerin lise ve üniversitede okuyan çocuklarına eğitim bursu verileceğini açıkladı.

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından duyurulur..

Vakfımız aracılığıyla, özel bir firma desteğiyle Sivas İlinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi ailelerin lise ve üniversitede okuyan çocuklarına eğitim bursu verilecektir. Burs almak isteyen “Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik” esaslarına uygun şartları taşıyan öğrencilerin 15 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuru yapmaları gerekmektedir.

            EĞİTİM YARDIMI ŞARTLARI

  1. Ailesi Sivas İlinde ikamet eden (Öğrencinin kendisi Sivas dışında eğitim görebilir)

  1. Kamu kurum ve kuruluşlarınca bakım altında olmamak ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan Burs almamak.

                Burs değerlendirmesinde öncelikli olanlar

  1. Annesi, babası veya her ikisi vefat etmiş (öksüz ve yetim) maddi yetersizliği olan,

  2. Baba sağ ancak, çalışamayacak derecede sağlık sorunu olan,

  3. Geliri, bakmak ile yükümlü olduğu aile bireylerinin temel giderlerini karşılamayacak derecede ağır maddi zorluk çeken,

İSTENEN BELGELER

  1. Fotoğraflı olarak doldurulacak EK’te yer alan burs başvuru formu.

  2. Öğrenci belgesi.

  3. Transkript belgesi (Ara sınıfta olanlar için)

  4. Öğrencinin şehit veya gazi yakını olması halinde bu yakınlığı gösterir belge.

  5. Öğrencinin Engellilik oranını belirtir sağlık raporu örneği

Başvurular: 04 Eylül 2014 -15 Eylül 2014 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılacak olup postadaki gecikmelerden Vakfımız sorumlu değildir.

 

Bilgi Almak İçin :

Adres : Sularbaşı Mah. Valilik B Bl. Kat:1 SİVAS

Sudi YILDIZ

Telefon : 221 51 73

Faks : 224 21 15

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.