pendik escort bayan
ak

Öğrencileri Her Sabah "Alex" Karşılıyor

10.04.2018 - 10:23, Güncelleme: 10.04.2018 - 10:23
 

Öğrencileri Her Sabah "Alex" Karşılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, öğrencilerin okullarının kapısında bulup sahiplendikleri ve "Alex" adını verdikleri köpek, her sabah öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, öğrencilerin okullarının kapısında bulup sahiplendikleri ve "Alex" adını verdikleri köpek, her sabah öğrencileri karşılıyor.Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri, okulun kapısında buldukları köpeği sahiplendi ve "Alex" adını verdi.Öğrencilere alışan ve okulun maskotu haline gelen "Alex", her sabah öğrencileri okul kapısında karşılıyor.Öğrenciler de her sabah önce Alex'i severek derse giriyor.Okul Müdürü Ramazan Baker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sahipsiz bir sokak köpeğinin bakımını ve beslenmesini üstlendiklerini söyledi. Çocukların okul bahçesinde baktıkları köpeğe "Alex" adını verdiklerini ve kendi elleriyle beslediklerini anlatan Baker, "Alex', okul bahçesine başka köpeklerin girmesine izin vermiyor ve yabancı kişilerbahçeye girdiğinde havlayarak öğretmenleri uyarıyor. Sabah okulmerdivenlerinin başında çocukları bekleyen 'Alex' onların tek tek okula girmesinibekliyor daha sonra kendisine verilen yemeği yiyip okul bahçesinde bekçilikyapıyor." diye konuştu.Öğrencilerin hayvan sevgisini yaşayarak öğrendiklerini aktaran Baker, "Öğrencilerimizi hayvan sever olarakyetiştirmek istiyoruz." dedi.7'inci sınıf öğrencisi Musa Öztürk de şunları kaydetti:"Köpekleri çok seviyorum amaevimizde uygun yer olmadığı için köpek besleyemiyordum. Şimdi okulumuzunbahçesinde köpeğimiz var. Arkadaşlarımızla birlikte ona sahip çıkıyoruz, o dabize sahip çıkıyor. Okula gelirken okul kapısında bizleri bekliyor, biz de onu sevmeden sınıfa girmiyoruz. Alex, bizlerin moral kaynağı oldu. Ona evimizden yemek getiriyoruz veya simitle besliyoruz, aç bırakmıyoruz."
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, öğrencilerin okullarının kapısında bulup sahiplendikleri ve "Alex" adını verdikleri köpek, her sabah öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, öğrencilerin okullarının kapısında bulup sahiplendikleri ve "Alex" adını verdikleri köpek, her sabah öğrencileri karşılıyor.

Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri, okulun kapısında buldukları köpeği sahiplendi ve "Alex" adını verdi.

Öğrencilere alışan ve okulun maskotu haline gelen "Alex", her sabah öğrencileri okul kapısında karşılıyor.

Öğrenciler de her sabah önce Alex'i severek derse giriyor.

Okul Müdürü Ramazan Baker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sahipsiz bir sokak köpeğinin bakımını ve beslenmesini üstlendiklerini söyledi.

Çocukların okul bahçesinde baktıkları köpeğe "Alex" adını verdiklerini ve kendi elleriyle beslediklerini anlatan Baker, "Alex', okul bahçesine başka köpeklerin girmesine izin vermiyor ve yabancı kişilerbahçeye girdiğinde havlayarak öğretmenleri uyarıyor. Sabah okulmerdivenlerinin başında çocukları bekleyen 'Alex' onların tek tek okula girmesinibekliyor daha sonra kendisine verilen yemeği yiyip okul bahçesinde bekçilikyapıyor." diye konuştu.

Öğrencilerin hayvan sevgisini yaşayarak öğrendiklerini aktaran Baker, "Öğrencilerimizi hayvan sever olarakyetiştirmek istiyoruz." dedi.

7'inci sınıf öğrencisi Musa Öztürk de şunları kaydetti:

"Köpekleri çok seviyorum amaevimizde uygun yer olmadığı için köpek besleyemiyordum. Şimdi okulumuzunbahçesinde köpeğimiz var. Arkadaşlarımızla birlikte ona sahip çıkıyoruz, o dabize sahip çıkıyor. Okula gelirken okul kapısında bizleri bekliyor, biz de onu sevmeden sınıfa girmiyoruz. Alex, bizlerin moral kaynağı oldu. Ona evimizden yemek getiriyoruz veya simitle besliyoruz, aç bırakmıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.