pendik escort bayan
ak

Öğrencilere Ücretsiz Tercih Hizmeti

20.07.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.07.2017 - 16:58
 

Öğrencilere Ücretsiz Tercih Hizmeti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi,YGS-LYS ve TEOG tercihleri sürecinde öğrencilere ve ailelerine ''tercih'' hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi,YGS-LYS ve TEOG tercihleri sürecinde öğrencilere ve ailelerine ''tercih'' hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı birimleri tarafından tercih büroları oluşturuldu.18-26 Temmuz tarihlerinde YGS-LYS ve 14-24 Temmuz arasında TEOG tercihleri sürecinde Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Huzur Çınarı ve Genç KAYMEK birimlerinde görevli rehber öğretmenler, adaylara destek verecek.Tercih noktalarından Kayseri’deki tüm öğrenciler ücretsiz yararlanabilecek.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi,YGS-LYS ve TEOG tercihleri sürecinde öğrencilere ve ailelerine ''tercih'' hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi,YGS-LYS ve TEOG tercihleri sürecinde öğrencilere ve ailelerine ''tercih'' hizmeti veriyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı birimleri tarafından tercih büroları oluşturuldu.

18-26 Temmuz tarihlerinde YGS-LYS ve 14-24 Temmuz arasında TEOG tercihleri sürecinde Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Huzur Çınarı ve Genç KAYMEK birimlerinde görevli rehber öğretmenler, adaylara destek verecek.

Tercih noktalarından Kayseri’deki tüm öğrenciler ücretsiz yararlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.