pendik escort bayan
ak

Öğrencilere "Temel Afet Bilinci" Eğitimi

26.02.2019 - 07:53, Güncelleme: 26.02.2019 - 07:53
 

Öğrencilere "Temel Afet Bilinci" Eğitimi

SİVAS (AA) - Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Temel Afet Bilinci" eğitimi verildi.Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

SİVAS (AA) - Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Temel Afet Bilinci" eğitimi verildi.Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şarkışla Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimde, Sivas İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürü Ahmet İnan depremden önce alınması gereken tedbirleri, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenleri anlattı. Eğitimin ardından okulda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Programa, Sivas İl Afet ve Acil Durum Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Murat Altunhan, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Temel Afet Bilinci" eğitimi verildi.Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

SİVAS (AA) - Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Temel Afet Bilinci" eğitimi verildi.

Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şarkışla Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimde, Sivas İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürü Ahmet İnan depremden önce alınması gereken tedbirleri, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenleri anlattı.

Eğitimin ardından okulda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Programa, Sivas İl Afet ve Acil Durum Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Murat Altunhan, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.