pendik escort bayan
ak

Öğrencilere Serigrafi Eğitimi

29.05.2019 - 11:23, Güncelleme: 29.05.2019 - 11:23
 

Öğrencilere Serigrafi Eğitimi

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Yeşilyurt İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerine öğretmen Erdal Demir tarafından serigrafi eğitimi veriliyor.İlçe Milli...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Yeşilyurt İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerine öğretmen Erdal Demir tarafından serigrafi eğitimi veriliyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, öğrencilerin yeteneklerini açığa çıkarmak ve geliştirmek için bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Okullarda öğrencilere sadece bilgi verilmediği, el becerileri ve yeteneklerinin gelişmesini sağlayan çalışmaların da yapıldığını anlatan Ekinci, "Bu çerçevede Yeşilyurt İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimize, Agah Efendi İlkokulu öğretmenlerinden Erdal Demir tarafından serigrafi baskı çalışması teknikleri uygulamalı olarak tanıtıldı." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Yeşilyurt İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerine öğretmen Erdal Demir tarafından serigrafi eğitimi veriliyor.İlçe Milli...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Yeşilyurt İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerine öğretmen Erdal Demir tarafından serigrafi eğitimi veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, öğrencilerin yeteneklerini açığa çıkarmak ve geliştirmek için bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Okullarda öğrencilere sadece bilgi verilmediği, el becerileri ve yeteneklerinin gelişmesini sağlayan çalışmaların da yapıldığını anlatan Ekinci, "Bu çerçevede Yeşilyurt İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimize, Agah Efendi İlkokulu öğretmenlerinden Erdal Demir tarafından serigrafi baskı çalışması teknikleri uygulamalı olarak tanıtıldı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.