pendik escort bayan
ak

Öğrencilere Kışlık Kıyafet Yardımı

14.12.2018 - 10:53, Güncelleme: 14.12.2018 - 10:53
 

Öğrencilere Kışlık Kıyafet Yardımı

KONYA (AA) - Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında Kınık İlkokulu ziyaret...

KONYA (AA) - Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında Kınık İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilerine yardımlarda bulunuldu.Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Büyükşen ve öğrenci arkadaşları, Kınık İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bozkır Öğrenci Meclisinin ortak yürüttüğü proje kapsamında Büyükşen ve öğrenci arkadaşları, Kınık İlkokulu öğrencilerine kışlık ayakkabı, mont, atkı, bere ve eldiven yardımında bulundu. Bozkır Öğrenci Meclisi Başkanı Büyükşen, yaptığı açıklamada, "Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi olarak faaliyete geçirmiş olduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında ilk olarak Kınık İlkokulumuz belirlendi ve bu okulumuza ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bizler ziyarette okulumuzda incelemelerde bulunduk ve öğrencilerle sohbet edebilme şansı yakaladık." dedi.
KONYA (AA) - Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında Kınık İlkokulu ziyaret...

KONYA (AA) - Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında Kınık İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilerine yardımlarda bulunuldu.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Büyükşen ve öğrenci arkadaşları, Kınık İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bozkır Öğrenci Meclisinin ortak yürüttüğü proje kapsamında Büyükşen ve öğrenci arkadaşları, Kınık İlkokulu öğrencilerine kışlık ayakkabı, mont, atkı, bere ve eldiven yardımında bulundu.

Bozkır Öğrenci Meclisi Başkanı Büyükşen, yaptığı açıklamada, "Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bozkır İlçe Öğrenci Meclisi olarak faaliyete geçirmiş olduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi kapsamında ilk olarak Kınık İlkokulumuz belirlendi ve bu okulumuza ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bizler ziyarette okulumuzda incelemelerde bulunduk ve öğrencilerle sohbet edebilme şansı yakaladık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.