pendik escort bayan
ak

Öğrencilere "Hayvan Hakları Ve Sevgisi" Semineri

18.10.2018 - 10:18, Güncelleme: 18.10.2018 - 10:18
 

Öğrencilere "Hayvan Hakları Ve Sevgisi" Semineri

NEVŞEHİR (AA) - Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcileri Tülay Danacıoglu, Aysun Taşcı ve Özgül Özkan tarafından Avanos'taki ortaokul öğrencilerine...

NEVŞEHİR (AA) - Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcileri Tülay Danacıoglu, Aysun Taşcı ve Özgül Özkan tarafından Avanos'taki ortaokul öğrencilerine yönelik "hayvan hakları ve sevgisi" konulu seminer verildi.Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen programda ,öğrencilere hayvan hakları konusunda bilgiler veren Tülay Danacıoğlu, sinevizyon eşliğinde sunum yaptı.Özellikle gençlerin hayvan sevgisi konusunda duyarlı davranış sergilediğini aktaran Danacıoğlu, şöyle konuştu:"Hayvanların yaşama hakkı, yemek, su ve sevgi dışında insanlardan hiçbir beklentileri yok. Hayvanların yaşama hakkına kayıtsız kalınamaz. Öğrenciler, günlük yaşamda hayvanlarla olan ilişkilerinde, hayvanlara davranış şekilleri ve beslenmeleri konusunda çok daha duyarlılar. Hayvan hakları konusunda çok hızlı bir şekilde bilgi edinerek uygulamaya geçebiliyorlar. Öğrencilerin istekleri ve bu anlamda öğrenme arzuları motivasyonumuzu oldukça yükseltiyor."
NEVŞEHİR (AA) - Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcileri Tülay Danacıoglu, Aysun Taşcı ve Özgül Özkan tarafından Avanos'taki ortaokul öğrencilerine...

NEVŞEHİR (AA) - Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcileri Tülay Danacıoglu, Aysun Taşcı ve Özgül Özkan tarafından Avanos'taki ortaokul öğrencilerine yönelik "hayvan hakları ve sevgisi" konulu seminer verildi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen programda ,öğrencilere hayvan hakları konusunda bilgiler veren Tülay Danacıoğlu, sinevizyon eşliğinde sunum yaptı.

Özellikle gençlerin hayvan sevgisi konusunda duyarlı davranış sergilediğini aktaran Danacıoğlu, şöyle konuştu:

"Hayvanların yaşama hakkı, yemek, su ve sevgi dışında insanlardan hiçbir beklentileri yok. Hayvanların yaşama hakkına kayıtsız kalınamaz. Öğrenciler, günlük yaşamda hayvanlarla olan ilişkilerinde, hayvanlara davranış şekilleri ve beslenmeleri konusunda çok daha duyarlılar. Hayvan hakları konusunda çok hızlı bir şekilde bilgi edinerek uygulamaya geçebiliyorlar. Öğrencilerin istekleri ve bu anlamda öğrenme arzuları motivasyonumuzu oldukça yükseltiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.