pendik escort bayan
ak

Öğrencilere Gıda Bankası anlatıldı

Siyaset 17.12.2018 - 13:53, Güncelleme: 17.12.2018 - 13:53
 

Öğrencilere Gıda Bankası anlatıldı

SİVAS Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Selçuk Ortaokulunda aday öğretmenlere Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasının çalışma yapısı...

SİVAS Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Selçuk Ortaokulunda aday öğretmenlere Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasının çalışma yapısı ile ilgili bilgi verdi.Aynı zamanda bir öğretmen olması sebebiyle aday öğretmenlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, hayır sahiplerinin katkıları ile faaliyet gösteren Gıda Bankasının, ihtiyaç sahiplerine, gıda, temizlik ve benzeri ürünleri ihtiyaçlarına göre, "seçebilme imkânı" tanıyarak yardım ettiğini ifade etti.Hayat Ağacı Derneğine yapılan bağışların, araç-gereç gideri olmadan tamamen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade Özaydın, Gıda Bankasının, kurumsal ve şeffaf yapısı ile güvenilir bir yardım kuruluşu olduğunu ifade etti.Hayat Ağacı Derneğinin, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaptığını, böylece mükerrer yardım veya israfın önlendiğini belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, aday öğretmenleri Gıda Bankasını yerinde görmeye davet etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Selçuk Ortaokulunda aday öğretmenlere Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasının çalışma yapısı...

SİVAS Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Selçuk Ortaokulunda aday öğretmenlere Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasının çalışma yapısı ile ilgili bilgi verdi.

Aynı zamanda bir öğretmen olması sebebiyle aday öğretmenlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, hayır sahiplerinin katkıları ile faaliyet gösteren Gıda Bankasının, ihtiyaç sahiplerine, gıda, temizlik ve benzeri ürünleri ihtiyaçlarına göre, "seçebilme imkânı" tanıyarak yardım ettiğini ifade etti.

Hayat Ağacı Derneğine yapılan bağışların, araç-gereç gideri olmadan tamamen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade Özaydın, Gıda Bankasının, kurumsal ve şeffaf yapısı ile güvenilir bir yardım kuruluşu olduğunu ifade etti.

Hayat Ağacı Derneğinin, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaptığını, böylece mükerrer yardım veya israfın önlendiğini belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, aday öğretmenleri Gıda Bankasını yerinde görmeye davet etti.

FOTOĞRAFLI

Öğrencilere Gıda Bankası anlatıldı

Öğrencilere Gıda Bankası anlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.