pendik escort bayan
ak

Öğrencilere Braille Alfabesi Kursu

23.10.2017 - 16:03, Güncelleme: 23.10.2017 - 16:03
 

Öğrencilere Braille Alfabesi Kursu

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine yönelik görme engelli...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine yönelik görme engelli braille alfabesi kursu açtı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi'nde düzenlenen kursun açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas'taki kurumlar arası iş birliğinin üst düzeyde olduğunu belirtti.Engellilerin toplumda en çok ilgilenilmesi gereken kişiler olduğunu vurgulayan Özaydın, "Yarın biz de engelli olabiliriz diye düşünmeliyiz. Yarın okullarınızdan mezun olup gittiğinizde sizler de engellilerimize bu kurslar sayesinde faydalı olacaksınız." ifadelerini kullandı.Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı da engellilere yönelik sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi vererek, "Belediye Başkanımıza bu alanı bize tahsis ettiği için çok teşekkür ediyorum. Engelli bireylere yönelik kurslarımız ve faaliyetlerimiz sürekli devam ediyor. Önemli olan engellerin kalpte olmaması, diğer türlü engeller bir şekilde aşılır." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından eğitmenler Selman Devecioğlu ve Hayri Yılmaz tarafından braille alfabesi kursunun ilk dersi verildi.Açılışa, Sivas Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nevzat Öztürk ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine yönelik görme engelli...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine yönelik görme engelli braille alfabesi kursu açtı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi'nde düzenlenen kursun açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas'taki kurumlar arası iş birliğinin üst düzeyde olduğunu belirtti.

Engellilerin toplumda en çok ilgilenilmesi gereken kişiler olduğunu vurgulayan Özaydın, "Yarın biz de engelli olabiliriz diye düşünmeliyiz. Yarın okullarınızdan mezun olup gittiğinizde sizler de engellilerimize bu kurslar sayesinde faydalı olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı da engellilere yönelik sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi vererek, "Belediye Başkanımıza bu alanı bize tahsis ettiği için çok teşekkür ediyorum. Engelli bireylere yönelik kurslarımız ve faaliyetlerimiz sürekli devam ediyor. Önemli olan engellerin kalpte olmaması, diğer türlü engeller bir şekilde aşılır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından eğitmenler Selman Devecioğlu ve Hayri Yılmaz tarafından braille alfabesi kursunun ilk dersi verildi.

Açılışa, Sivas Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nevzat Öztürk ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.