pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden Şehit Annesine Ziyaret

15.01.2018 - 15:28, Güncelleme: 15.01.2018 - 15:28
 

Öğrencilerden Şehit Annesine Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, şehit annesi Güzide Nacak'ı ziyaret etti. Öğretmen...

ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, şehit annesi Güzide Nacak'ı ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı ilçesi Başağaç Mahallesi'nde ikamet eden şehit Bünyamin Nacak'ın annesi Güzide Nacak'ı ziyaretlerinde Nacak ile bir süre sohbet etti.Öğrenciler, Kur'an okudu, dua edildi. Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzide Nacak, "Allah onlardan razı olsun. Geldiler, beni ziyaret ettiler. Bir isteğim olup olmadığını sordular. Çok şükür bir isteğim yok. Onların oğlum ve tüm şehitlerimiz için dua etmeleri önemli. Bu bizi oldukça memnun etti." dedi. Okul Müdürü Ali Değirmencioğlu da son sınıf öğrencilerinden oluşan gurubun öğretmenleri eşliğinde ilçe merkezinde ikamet eden şehit yakınlarına ziyaretini sürdüreceğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, şehit annesi Güzide Nacak'ı ziyaret etti. Öğretmen...

ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, şehit annesi Güzide Nacak'ı ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı ilçesi Başağaç Mahallesi'nde ikamet eden şehit Bünyamin Nacak'ın annesi Güzide Nacak'ı ziyaretlerinde Nacak ile bir süre sohbet etti.

Öğrenciler, Kur'an okudu, dua edildi.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzide Nacak, "Allah onlardan razı olsun. Geldiler, beni ziyaret ettiler. Bir isteğim olup olmadığını sordular. Çok şükür bir isteğim yok. Onların oğlum ve tüm şehitlerimiz için dua etmeleri önemli. Bu bizi oldukça memnun etti." dedi.

Okul Müdürü Ali Değirmencioğlu da son sınıf öğrencilerinden oluşan gurubun öğretmenleri eşliğinde ilçe merkezinde ikamet eden şehit yakınlarına ziyaretini sürdüreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.