pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden Örnek Davranış

12.11.2018 - 11:48, Güncelleme: 12.11.2018 - 11:48
 

Öğrencilerden Örnek Davranış

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla piknik alanında çöp temizleme...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla piknik alanında çöp temizleme çalışması yaptı. İlçede bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan "Doğayı Yaşat ki İnsan Yaşasın" projesi kapsamında gençlik merkezinin çevre kulübüne üye öğrenciler, Karşıyaka Tabiat Parkı'nda çöp topladı. Yaklaşık 30 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu, "Buradaki aslı amaç, çevre duyarlılığını vatandaşlarımıza aşılamaktır. Özellikle piknik alanlarını kullanan vatandaşlarımızın, piknik sonrası çöplerini oraya bırakmamaları, çevrelerini temiz tutmaları için böyle bir uygulama yaptık. Piknik alanındaki masa tahtalarının söküldüğünü gördük. Bu da bizleri çok üzdü." diye konuştu.Zorlu, ayrıca bölgeye çam fidan dikimi de yapıldığını söyledi. Etkinliğe, Suşehri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yüksel de katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla piknik alanında çöp temizleme...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla piknik alanında çöp temizleme çalışması yaptı.

İlçede bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan "Doğayı Yaşat ki İnsan Yaşasın" projesi kapsamında gençlik merkezinin çevre kulübüne üye öğrenciler, Karşıyaka Tabiat Parkı'nda çöp topladı.

Yaklaşık 30 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu, "Buradaki aslı amaç, çevre duyarlılığını vatandaşlarımıza aşılamaktır. Özellikle piknik alanlarını kullanan vatandaşlarımızın, piknik sonrası çöplerini oraya bırakmamaları, çevrelerini temiz tutmaları için böyle bir uygulama yaptık. Piknik alanındaki masa tahtalarının söküldüğünü gördük. Bu da bizleri çok üzdü." diye konuştu.

Zorlu, ayrıca bölgeye çam fidan dikimi de yapıldığını söyledi.

Etkinliğe, Suşehri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yüksel de katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.