pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden "Hayallerin Dili" Sergisi

23.05.2018 - 15:58, Güncelleme: 23.05.2018 - 15:58
 

Öğrencilerden "Hayallerin Dili" Sergisi

YOZGAT (AA) - Eymir Ortaokulu öğrencileri tarafından "Hayallerin Dili" isimli resim sergisi açıldı.Eymir Belediyesi Salonunda düzenlenen serginin açılışında...

YOZGAT (AA) - Eymir Ortaokulu öğrencileri tarafından "Hayallerin Dili" isimli resim sergisi açıldı.Eymir Belediyesi Salonunda düzenlenen serginin açılışında konuşan Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, "Resfebe Dünyamız" adlı e twinning projesi kapsamında açılan sergide, sadece ortaokul öğrencilerinin değil, okul öncesi öğrencilerinin de öğretmenleri ile birlikte yapmış oldukları çalışmaların sergilendiğini söyledi.Resfebe sözcüğünün resim ve alfabe sözlerinden türetildiğini dile getiren Ekinci, şöyle konuştu:"Resfebe, harf, sayı ve resimleri bir arada kullanarak bir kelimeyi bulmaya dayanan zeka oyunudur. Çocukların hayal gücünü kullanarak oluşturdukları çalışmalar, yaratıcılıklarına çok büyük katkılar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra öğrenmeyi kalıcı hale getirmede oldukça etkilidir. Düşünme becerisine ve merak duygusunun gelişmesine de katkı sağlayan Resfebe oyununda öğrencilerin çeşitli kelimeleri resimlerle, sayılarla ve harflerle anlatması sanatıdır."Ekinci, serginin açılışında katkısı olan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Eymir Ortaokulu öğrencileri tarafından "Hayallerin Dili" isimli resim sergisi açıldı.Eymir Belediyesi Salonunda düzenlenen serginin açılışında...

YOZGAT (AA) - Eymir Ortaokulu öğrencileri tarafından "Hayallerin Dili" isimli resim sergisi açıldı.

Eymir Belediyesi Salonunda düzenlenen serginin açılışında konuşan Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, "Resfebe Dünyamız" adlı e twinning projesi kapsamında açılan sergide, sadece ortaokul öğrencilerinin değil, okul öncesi öğrencilerinin de öğretmenleri ile birlikte yapmış oldukları çalışmaların sergilendiğini söyledi.

Resfebe sözcüğünün resim ve alfabe sözlerinden türetildiğini dile getiren Ekinci, şöyle konuştu:

"Resfebe, harf, sayı ve resimleri bir arada kullanarak bir kelimeyi bulmaya dayanan zeka oyunudur. Çocukların hayal gücünü kullanarak oluşturdukları çalışmalar, yaratıcılıklarına çok büyük katkılar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra öğrenmeyi kalıcı hale getirmede oldukça etkilidir. Düşünme becerisine ve merak duygusunun gelişmesine de katkı sağlayan Resfebe oyununda öğrencilerin çeşitli kelimeleri resimlerle, sayılarla ve harflerle anlatması sanatıdır."

Ekinci, serginin açılışında katkısı olan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.