pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden Halisdemir Ailesine Vefa

Siyaset 31.03.2017 - 14:28, Güncelleme: 31.03.2017 - 14:28
 

Öğrencilerden Halisdemir Ailesine Vefa

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, şehit Ömer Halisdemir ile dün hayatını kaybeden annesi için hatim okudu

ANKARA (AA) - Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hem şehit Ömer Halisdemir hem de dün hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir için hatim okudu.Macunköy'de bulunan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cuma namazı öncesinde 15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir ile dün Niğde'de geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir'in ruhuna hatim okudu. Okul Müdürü Yaşar Keskin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halisdemir'in annesinin aynı zamanda okulun öğrencilerinin de annesi sayıldığını belirterek, "Tüm öğrencilerimiz, annemizin arkasından Hatm-i Şerif okudular ve onun duası da kendi camimizde öğrencilerimizin huzurunda yapıldı." ifadelerini kullandı. Keskin, Halisdemir'i dualarla yad ederek ona verdikleri değeri göstermek istediklerinin altını çizerek, tüm 15 Temmuz şehitlerinin anısına sahip çıkacaklarını dile getirdi. Bu tür etkinliklerle şehitleri unutturmamayı amaçladıklarını kaydeden Keskin, şunları söyledi: "Okulumuzda bu sorumluluğu öğrencilerimize aşılayacağız. Şehitlerimizin bu ülke toprakları için döktükleri kan boşa gitmeyecektir. Yeni nesiller onları unutmayacaktır. Buradan yetişen öğrenciler Ömer Halisdemir' i temsil edecekler. O ruhu koruyacaklar, o düşünceyle yetişecekler. Hem toprağına, hem namusuna göz dikenlere gerekli cevabı verecek şuurda yetişecekler. Onun için şehidimizin emaneti olan bu okullara böyle sahip çıkacağız. "
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, şehit Ömer Halisdemir ile dün hayatını kaybeden annesi için hatim okudu

ANKARA (AA) - Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hem şehit Ömer Halisdemir hem de dün hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir için hatim okudu.

Macunköy'de bulunan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cuma namazı öncesinde 15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir ile dün Niğde'de geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden annesi Fadimana Halisdemir'in ruhuna hatim okudu.

Okul Müdürü Yaşar Keskin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halisdemir'in annesinin aynı zamanda okulun öğrencilerinin de annesi sayıldığını belirterek, "Tüm öğrencilerimiz, annemizin arkasından Hatm-i Şerif okudular ve onun duası da kendi camimizde öğrencilerimizin huzurunda yapıldı." ifadelerini kullandı.

Keskin, Halisdemir'i dualarla yad ederek ona verdikleri değeri göstermek istediklerinin altını çizerek, tüm 15 Temmuz şehitlerinin anısına sahip çıkacaklarını dile getirdi.

Bu tür etkinliklerle şehitleri unutturmamayı amaçladıklarını kaydeden Keskin, şunları söyledi:

"Okulumuzda bu sorumluluğu öğrencilerimize aşılayacağız. Şehitlerimizin bu ülke toprakları için döktükleri kan boşa gitmeyecektir. Yeni nesiller onları unutmayacaktır. Buradan yetişen öğrenciler Ömer Halisdemir' i temsil edecekler. O ruhu koruyacaklar, o düşünceyle yetişecekler. Hem toprağına, hem namusuna göz dikenlere gerekli cevabı verecek şuurda yetişecekler. Onun için şehidimizin emaneti olan bu okullara böyle sahip çıkacağız. "



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.