pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Halepliler İçin Yardım Seferberliği

24.12.2016 - 13:43, Güncelleme: 24.12.2016 - 13:43
 

Öğrencilerden Halepliler İçin Yardım Seferberliği

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Haleplilere Yardım kampanyası adı altında ilçe genelinde topladıkları malzemeleri Suşehri Belediyesine...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Haleplilere Yardım kampanyası adı altında ilçe genelinde topladıkları malzemeleri Suşehri Belediyesine teslim etti.Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul yönetiminden izin alarak Halepliler için yardım kampanyası başlattı.Okul çıkışından sonra evleri ve iş yerlerini dolaşan öğrenciler bir haftalık çalışmanın sonunda giyim ve gıdadan oluşan bir kamyon yardım topladı. Toplanan yardımlar Belediye tarafından gönderilen kamyona yüklendi.Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de, öğrencilerin bu onurlu davranışlarından mutlu olduğunu belirterek, "Bu çok önemli bir duyarlılık. Bizler yardımlarımız verelim, mükafatını da Rabbimden alalım." dedi. Okul Başkanı Hayrunnisa Kara da yardımların toplanmasında tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçe halkının bu konuda çok duyarlı olduğunu söyledi.Toplanan yardımların önümüzdeki hafta Haleplilere gönderileceği kaydedildi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Haleplilere Yardım kampanyası adı altında ilçe genelinde topladıkları malzemeleri Suşehri Belediyesine...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Haleplilere Yardım kampanyası adı altında ilçe genelinde topladıkları malzemeleri Suşehri Belediyesine teslim etti.

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul yönetiminden izin alarak Halepliler için yardım kampanyası başlattı.

Okul çıkışından sonra evleri ve iş yerlerini dolaşan öğrenciler bir haftalık çalışmanın sonunda giyim ve gıdadan oluşan bir kamyon yardım topladı. Toplanan yardımlar Belediye tarafından gönderilen kamyona yüklendi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de, öğrencilerin bu onurlu davranışlarından mutlu olduğunu belirterek, "Bu çok önemli bir duyarlılık. Bizler yardımlarımız verelim, mükafatını da Rabbimden alalım." dedi.

Okul Başkanı Hayrunnisa Kara da yardımların toplanmasında tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçe halkının bu konuda çok duyarlı olduğunu söyledi.

Toplanan yardımların önümüzdeki hafta Haleplilere gönderileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.