pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Gitar Ve Piyano Konseri

04.04.2018 - 14:03, Güncelleme: 04.04.2018 - 14:03
 

Öğrencilerden Gitar Ve Piyano Konseri

AKSARAY (AA) - Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Kılıçarslan İlk ve Ortaokulu'nda, gitar ve piyano konseri verdi.Aksaray Kılıçarslan İlkokulu...

AKSARAY (AA) - Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Kılıçarslan İlk ve Ortaokulu'nda, gitar ve piyano konseri verdi.Aksaray Kılıçarslan İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen konserde öğrenciler bireysel performanslarını sergiledi.Bilim ve Sanat Merkezini devlet okullarına taşıyarak müziği öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan etkinlik, öğrenci ve öğretmenler tarafından beğeni topladı.Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Tufan Baydan, konserleri kentteki tüm okullarda düzenlemeyi planladıklarını söyledi.Öğrencilerle müziği buluşturmayı amaçladıklarını belirten Baydan, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Kılıçarslan İlk ve Ortaokulu'nda, gitar ve piyano konseri verdi.Aksaray Kılıçarslan İlkokulu...

AKSARAY (AA) - Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Kılıçarslan İlk ve Ortaokulu'nda, gitar ve piyano konseri verdi.

Aksaray Kılıçarslan İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen konserde öğrenciler bireysel performanslarını sergiledi.

Bilim ve Sanat Merkezini devlet okullarına taşıyarak müziği öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan etkinlik, öğrenci ve öğretmenler tarafından beğeni topladı.

Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Tufan Baydan, konserleri kentteki tüm okullarda düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Öğrencilerle müziği buluşturmayı amaçladıklarını belirten Baydan, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.