pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Gıda Bankası'na Ziyaret

28.10.2017 - 16:48, Güncelleme: 28.10.2017 - 16:48
 

Öğrencilerden Gıda Bankası'na Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret etti.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği bünyesinde kurulan "Gıda Bankası" ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Ayrıca Gıda Bankası kentteki okul idarecileri ve öğretmenlerin, öğrencilerini gezi amaçlı getirdiği ve eğitim amaçlı gezdirdiği kurumsal yapı oldu.Bu kapsamda Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli, Müdür Yardımcısı Hakan Taşpınar ve bazı öğretmenleriyle Gıda Bankasını gezdi.Hayat Ağacı Derneği’nin yapısı ve işleyişi ile ilgili merak ettiklerini soran öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz alışveriş yaptığı Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik, mini oyun alanı gibi reyonlarını gördü.Okul Müdürü Acıdereli, öğrencilerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili bilgi sahibi olmaları açısından Gıda Bankası ziyaretinin faydalı olduğunu belirterek, sınıflara kumbara koyup Hayat Ağacı Derneği için yardım toplayacaklarını aktardı.
SİVAS (AA) - Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret etti.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği bünyesinde kurulan "Gıda Bankası" ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor.

Ayrıca Gıda Bankası kentteki okul idarecileri ve öğretmenlerin, öğrencilerini gezi amaçlı getirdiği ve eğitim amaçlı gezdirdiği kurumsal yapı oldu.

Bu kapsamda Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli, Müdür Yardımcısı Hakan Taşpınar ve bazı öğretmenleriyle Gıda Bankasını gezdi.

Hayat Ağacı Derneği’nin yapısı ve işleyişi ile ilgili merak ettiklerini soran öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz alışveriş yaptığı Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik, mini oyun alanı gibi reyonlarını gördü.

Okul Müdürü Acıdereli, öğrencilerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili bilgi sahibi olmaları açısından Gıda Bankası ziyaretinin faydalı olduğunu belirterek, sınıflara kumbara koyup Hayat Ağacı Derneği için yardım toplayacaklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.