pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden Doğa Yürüyüşü

22.10.2017 - 11:13, Güncelleme: 22.10.2017 - 11:13
 

Öğrencilerden Doğa Yürüyüşü

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Anadolu Lisesi öğrencileri doğa yürüyüşü yaptı.Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda 16 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşüne...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Anadolu Lisesi öğrencileri doğa yürüyüşü yaptı.Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda 16 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşüne çıkan öğretmen ve öğrenciler, nesli tükenmekte olan ve Kızılcahamam’da az sayıda bulunan karaakbabaları, bunun yanında doğan, şahin, kuzguncuk ve farklı yaban hayvanlarını gözlemledi.Okul Müdürü Esen Keskin, "Öğrencilerimiz ile yaptığımız doğa yürüyüşü keyif vericiydi. Bu etkinliği devam ettirmek istiyoruz. Yürüyüş esnasında birçok yaban hayvanıyla karşılaştık ve bu bizi heyecanlandırdı. Gençlere, doğaya sahip çıkmamız gerektiğini yerinde anlattık."’ dedi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Anadolu Lisesi öğrencileri doğa yürüyüşü yaptı.Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda 16 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşüne...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Anadolu Lisesi öğrencileri doğa yürüyüşü yaptı.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda 16 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşüne çıkan öğretmen ve öğrenciler, nesli tükenmekte olan ve Kızılcahamam’da az sayıda bulunan karaakbabaları, bunun yanında doğan, şahin, kuzguncuk ve farklı yaban hayvanlarını gözlemledi.

Okul Müdürü Esen Keskin, "Öğrencilerimiz ile yaptığımız doğa yürüyüşü keyif vericiydi. Bu etkinliği devam ettirmek istiyoruz. Yürüyüş esnasında birçok yaban hayvanıyla karşılaştık ve bu bizi heyecanlandırdı. Gençlere, doğaya sahip çıkmamız gerektiğini yerinde anlattık."’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.