pendik escort bayan
ak

Öğrencilerden "15 Temmuz" Resim Sergisi

26.10.2016 - 12:48, Güncelleme: 26.10.2016 - 12:48
 

Öğrencilerden "15 Temmuz" Resim Sergisi

Özkent Akbilek Ortaokulu öğrencileri, "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" konulu resimlerini sergiledi- Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık:- "FETÖ başarılı olsaydı demokrasi elden gidecek, Türkiye parçalanma sürecine girmiş olacaktı. Çok

ANKARA (AA) - Özkent Akbilek Ortaokulu öğrencilerinin, "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" konulu şehitleri anma programında, 12-14 yaş grubu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi açıldı.Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, şehitleri anma programında yaptığı konuşmada, çocukların çok kıymetli olduğunu ve vatana yararlı bireyler olmak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.Çocukların ülkeye hizmet için kendilerine büyük hedefler koymasını isteyen Bulut, "O hedeflere uygun program ve çalışma takvimi koymalısınız. Bizler inanıyoruz ki, geleceğin başbakanları, bakanları, bürokratları ve bilim adamları çıkacak. Bunun için çalışmaya devam edin." dedi.Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık da, tarihteki olayların unutulmaması gerektiğini ifade ederek, İslam tarihinde Bedir Savaşı'ndan, Birinci Dünya Savaşı'nda Çanakkale destanından, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde de 15 Temmuz direnişinden bahsedileceğini dile getirdi. Geçmişte yaşanan zaferler neticesinde bugün rahat yaşandığını ifade eden Işık, şunları kaydetti:"31 Mart olayları, Sultan Abdulhamid'in tahttan indirilmesi ve akabinde Osmanlı'nın parçalanma hadisesi...Planlanıp sahneye sunulan, oynanan bir oyun gerçekleşmiştir. Bu durum 15 Temmuz ile bir nevi benzeşiyor. Tıpkı o zamanki gibi FETÖ başarılı olsaydı demokrasi elden gidecek, Türkiye parçalanma sürecine girmiş olacaktı. Çok şükür biz millet olarak zillet içinde yaşamaktansa, izzetimizle ölümü tercih eden bir gelenekten geliyoruz. Bu anlamda milletimiz 15 Temmuz'da da üstüne düşeni layıkıyla yapmıştır." Özkent Akbilek Ortaokulu Müdürü Yusuf Zengin ise 15 Temmuz gecesinde, ülke ve devlet demokrasisinin saldırıya uğradığına işaret ederek, "Aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine millete doğrultup hain girişimi başarısızlığa uğratmışlardır. Milletimiz kararlı ve dik duruşuyla tarih yazmıştır. Şehitlerimiz kalplerimizde mümtaz yerlerini almışlardır." diye konuştu. Konuşmaların ardından 50 çocuğun resimlerinden oluşan "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" sergisi kurdele kesilerek açıldı.
Özkent Akbilek Ortaokulu öğrencileri, "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" konulu resimlerini sergiledi- Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık:- "FETÖ başarılı olsaydı demokrasi elden gidecek, Türkiye parçalanma sürecine girmiş olacaktı. Çok

ANKARA (AA) - Özkent Akbilek Ortaokulu öğrencilerinin, "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" konulu şehitleri anma programında, 12-14 yaş grubu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi açıldı.

Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, şehitleri anma programında yaptığı konuşmada, çocukların çok kıymetli olduğunu ve vatana yararlı bireyler olmak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Çocukların ülkeye hizmet için kendilerine büyük hedefler koymasını isteyen Bulut, "O hedeflere uygun program ve çalışma takvimi koymalısınız. Bizler inanıyoruz ki, geleceğin başbakanları, bakanları, bürokratları ve bilim adamları çıkacak. Bunun için çalışmaya devam edin." dedi.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık da, tarihteki olayların unutulmaması gerektiğini ifade ederek, İslam tarihinde Bedir Savaşı'ndan, Birinci Dünya Savaşı'nda Çanakkale destanından, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde de 15 Temmuz direnişinden bahsedileceğini dile getirdi.

Geçmişte yaşanan zaferler neticesinde bugün rahat yaşandığını ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"31 Mart olayları, Sultan Abdulhamid'in tahttan indirilmesi ve akabinde Osmanlı'nın parçalanma hadisesi...Planlanıp sahneye sunulan, oynanan bir oyun gerçekleşmiştir. Bu durum 15 Temmuz ile bir nevi benzeşiyor. Tıpkı o zamanki gibi FETÖ başarılı olsaydı demokrasi elden gidecek, Türkiye parçalanma sürecine girmiş olacaktı. Çok şükür biz millet olarak zillet içinde yaşamaktansa, izzetimizle ölümü tercih eden bir gelenekten geliyoruz. Bu anlamda milletimiz 15 Temmuz'da da üstüne düşeni layıkıyla yapmıştır."

Özkent Akbilek Ortaokulu Müdürü Yusuf Zengin ise 15 Temmuz gecesinde, ülke ve devlet demokrasisinin saldırıya uğradığına işaret ederek, "Aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine millete doğrultup hain girişimi başarısızlığa uğratmışlardır. Milletimiz kararlı ve dik duruşuyla tarih yazmıştır. Şehitlerimiz kalplerimizde mümtaz yerlerini almışlardır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 50 çocuğun resimlerinden oluşan "Çocukların Dünyasından 15 Temmuz Demokrasi Günü" sergisi kurdele kesilerek açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.